Iuliana Tudor: «Nu există bărbați care să se priceapă la copii»

Ultima actualizare:

    Iuliana Tudor prezintă emisiunea ”O dată-n viață” de zece aniFoto: arhivă personală
Iuliana Tudor prezintă emisiunea ”O dată-n viață” de zece aniFoto: arhivă personală

Iuliana Tudor, prezentatoare emisiunii "O dată-n viață" de la TVR1, tocmai s-a întors dintr-o vacanță în Grecia, unde a fost alături de Răzvan, soțul său, și Tudor, băiețelul lor de șase ani, țară pe care o adoră și unde se întoarce mereu cu plăcere.

Iubita vedetă tv a fost invitată miercuri, 27 iulie, la "Teo Show", acolo unde a povestit despre frumosul concediu petrecut în familie, dar și despre momentele în care în viața ei a apărut micul Tudor. Deși la început, noua mămică a vrut să ia taurul de coarne și a crezut că se va descurca de una singură, venirea pe lume a unui copil i-a schimbat părerile. A avea o dădacă pentru cel mic nu intra în opțiunile sale, dar rapid s-a răzgândit.

Iuliana este mama unui băiețel
Iuliana este mama unui băiețel

"Admir femeile cu doi-trei copii, care pot să facă asta și merg și la serviciu. Am încercat singură, dar apoi am chemat soacra, mama, bona, să vină și să mă ajute. Nu se poate fără. N-a fost o decizie complicată. În trei zile, bona a fost acolo. Niciun criteriu nu am avut. Am sunat la două agenții. Au venit două-trei și la a patra am zis că ea e. Am stat doar trei minute cu ea și mi-am dat seama că e potrivită", a povestit Iuliana despre momentul alegerii bonei.

Despre momentul în care Tudor a intrat în viața sa și a soțului ei și despre felul în care bărbații se pricep la copii, prezentatoarea tv a mărturisit: "Nu există bărbați care să se priceapă la copii. Există bărbați care iubesc copiii și se descurcă atunci când îi au. Ăsta e soțul meu. Și mai sunt cei care atunci când au copii, se codesc. Sunt norocoasă, soțul meu vrea să petreacă cât mai mult timp cu Tudor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net