Jador aruncă bomba: ”Trebuia sa merg la Asia Express. Am dat casting de acum un an! Mă voiau”

Ultima actualizare:

    Jador
Jador

După experiența de la „Survivor România”, Jador (26 de ani) a devenit fanul concursurilor televizate. Artistul a dezvăluit că a fost casting, încă de anul trecut, pentru a participa și la „Asia Express”, sezonul 4.

Deși trecuse castingul, Jador a ratat la mustață „Asia Express” din cauza accidentării suferite la „Survivor România”. “Ar fi trebuit să merg acum la Asia Express, dar nu pot din cauza piciorului. Am dat casting de acum un an! Mă voiau!”, a dezvăluit Jador, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Deși a fost unul dintre favoriții publicului, Jador a părăsit concursul „Survivor România”, de la Kanal D, pe motive medicale, după ce și-a rupt meniscul. Jador amână însă operația la picior de frică, deși doctorii i-au spus să se opereze de urgență.

Jador și-a rupt piciorul în trei locuri, fapt ce-i cauzează dureri mari.”Stau prost cu genunchiul. Doare puțin, dar uneori când merg, nu tot timpul. Când stau în picioare mult, mă taie așa la genunchi. Ar trebui să ajung la operație, dar amân, mi-e frică de cuțit. Nu prea se poate amâna. Nu vreau să ajung la cuțit. Mi-e frică de operație, mi-e frică de doctor. Sper să-mi treacă de la sine, dacă nu, merg la spital. E rupt în trei locuri. M-a sunat Dorian să-mi zică să mă operez la doctorul lui”, a mai spus Jador.


    Georgiana, iubita lui Jadorfoto: Instagram
Georgiana, iubita lui Jadorfoto: Instagram

Ce spune despre iubita Gerogiana Elisei?

După întarcerea de la „Survivor România”, Jador s-a întors la prima lui iubire, Georgiana Elisei. Solistul s-a declarat dispus să o ia și de nevastă pe cea care o numește femeia vieții lui, însă se pare că planurile de căsătorie au căzut. “Georgiana este și va fi dragostea vieții mele. Fizic nu e o frumusețe, nu are silicoane, botox. Nici nu știu de ce o iubesc. Am pieptul mai mare ca ea. Nu e oficială relația din cauza geloziei ei. E prima mea iubită, încă din adolescență. Eu am încercat să fiu cuminte. Nu am răspuns nimănui pe Instagram. Am încercat să am ceva serios cu ea. Ea a fost geloasă și înainte să devin celebru”, a mai declarat artistul.

Citește și:

Survivor România 2021. Jador a plecat în Dominicană ca să o uite pe fosta iubită: „O iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine”

INTERVIU EXCLUSIV Jador, primele declarații după întoarcerea de la "Survivor": "Iubesc și sunt iubit"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net