Jojo se întoarce la muncă la 2 luni după ce a născut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actriţa şi cântăreaţa care a devenit mamă pentru a doua oară pe 10 ianuarie se întoarce la muncă alături de foştii ei colegi. Jojo, alias Cătălina Grama, şi-a încărcat bateriile şi revine în faţa fanilor.

La 2 luni şi 10 zile de când a  adus-o pe lume pe Zora, Jojo este pregătită să se întoarcă la muncă. A pus la cale cu o parte din colegii de la Divertis un nou spectacol care se va numi “Multifuncţionali” și va fi pus în scenă la Godot, vineri 17 martie, de la ora 20.00.

Revenirea actriţei se va produce alături de foştii colegi Toni Grecu, Claudiu Maier, Cătălin Neamţu şi Cosmin Natanticu.

simeon stalpnicul png

Deşi este foarte ocupată cu creşterea copiilor şi de blogul personal de modă, vedeta ar vrea să se întoarcă atât în faţa camerelor de luat vederi cât şi pe scena teatrelor unde a jucat multă vreme. O bună bucată de vreme Jojo a fost vedeta TVR1, apoi Antena 1 şi ultima oară a fost văzută la Pro TV în show-urile colegilor ei de la Divertis şi în serialul “Spitalul de  demenţă”. Între timp, emisiunea a dispărut de pe micile ecrane, iar actriţa a rămas însărcinată cu Paul Ipate, iubitul cu care are o relaţie de peste 2 ani. 

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net