Jorge petrece vacanța mare cu fiica lui stabilită în America

21 iulie 2019
article img
Jorge, alături de Karina Maria, care-i seamănă leit

Solistul Jorge sau George Papagheorghe (37 de ani) e în al nouălea cer de bucurie că poate petrece mai mult timp cu fiica lui, Karina Maria (10 ani), rodul dragostei cu prima soție, Alina Crăciun (35 de ani).

După căsătoria Alinei cu politicianul Ilan Laufer (35 de ani), micuța s-a stabilit alături de mamă și de soțul acesteia în America, la Miami, așa că Jorge așteaptă mereu cu nerăbdare toate vacanțele pentru a-și îmbrățișa prințesa: ”Fericire level 100. Numărăm zilele cât mai stă Karina în România”, a scris Jorge pe rețelele sociale.

Jorge a fost foarte afectat, în urmă cu doi ani, când Karina a părăsit România: ”Nu am vrut să o duc la aeroport, nici ea nu a vrut», a spus atunci artistul, cu lacrimi în ochi, într-un interviu pentru Antena Stars. Jorge și-a refăcut viața, căsătorindu-se cu Ramona, care i-a dăruit un băiat, acum în vârstă de doi ani, dar este un tată bun și pentru fata în vârstă de 18 ani a soției sale. El muncește din greu pentru cei trei copii, fiind nu numai solist și actor, ci și om de afaceri. Artistul deține pe Internet un magazin cu pijamele din mătase, la prețuri de peste 200 de lei.