Jorge va prezenta un show spectaculos la PRO TV! Ce surprize aduce «Masked Singer România» pe micile ecrane

Ultima actualizare:

    Jorge va prezenta Masked Singer România, la PRO TVFoto: Pro TV
Jorge va prezenta Masked Singer România, la PRO TVFoto: Pro TV

Jorge va prezenta cel mai spectaculos show TV al momentului. La Masked Singer România, 12 celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cea mai râvnită curiozitate : identitatea lor.

Artist și compozitor, cu o carieră binecunoscută în industria muzicală, Jorge este bucuros să prezinte show-ul care a devenit fenomen mondial și știe că oamenii de acasă vor încerca să descopere ce vedete își ascund identitatea cu ajutorul măștilor.

„Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”, a spus Jorge.

Energic și cu un umor debordant, în calitate de prezentator al acestui show, Jorge va introduce în scenă fiecare personaj mascat, va conduce duelurile dintre ele și se va alătura celor patru detectivi în încercările lor de a descoperi cine sunt cele 12 celebrități care se ascund în spatele unor personaje nemaivăzute. Nici gazda show-ului, nici detectivii, nu știu cine se află în spatele măștilor.

Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net