Julia Chelaru: “Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri!”

Ultima actualizare:

    Julia Chelaru și iubitul ei, Johnfoto: arhivă personală
Julia Chelaru și iubitul ei, Johnfoto: arhivă personală

A acumulat câteva kilograme în pandemie, dar nu face o tragedie din asta, pentru că, în viziunea ei, femeile voluptuoase, cu forme, sunt cele perfecte! Julia Chelaru a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că a avut parte de cea mai frumoasă perioadă a ei de până acum și că statul acasă a fost benefic pentru ea. Nu doar că a petrecut mai mult timp cu iubitul său, dar s-au bucurat împreună atât de gătit, cât și de activitățile zilnice pe care le-au făcut acasă în această perioadă, ceea ce i-a apropiat foarte mult ca și cuplu.

“Recunosc că mie mi-a priit perioada asta de pandemie. Am petrecut mai mult timp împreună cu iubitul meu și m-am bucurat de el. Am gătit mult împreună, am experimentat rețete noi. Singurul lucru pe care cumva îl regret este că am renunțat la perioada în care făceam mai mult sport. Dar chiar și așa, dacă nu am făcut mișcare, nu înseamnă că m-a lăsat definitiv de lucrul acesta. De câteva zile, am descoperit un program nou, “Walk with me” (“Mergi cu mine”), și așa m-am gândit să lansez o provocare pe pagina mea de Instagram. Mi-am propus mie și fetelor care mă urmăresc să facem sport timp de o lună, cu acest program, dar și cu puțină dietă, să nu mai mâncăm excesiv seara, cum obișnuiam eu, iar după o lună de zile se vor vedea rezultatele. Pur și simplu facem sport cu zâmbetul pe buze, dar în fața televizorului. În perioada aceasta, mersul la sală s-a mai diminuat din cauza pandemiei. Sunt multe fete cărora le e frică să se expună. La mine deja acest program de sport a început să dea randament și nu am început să îl fac de mult timp. În fiecare zi, câte o oră, o oră și jumătate, asta fac, “Walk with me”. Și deja se observă schimbări în jurul taliei. Mă simt bine, am un tonus bun, printr-un simplu mers mai alert”, ne-a povestit Julia Chelaru.

"Când eram în trupa Sexxy mi se spunea că sunt anorexică"

“Eu personal nu îmi doresc să slăbesc extraordinar de mult. Mi-au spus mai mulți că nu mai arăt ca în trupa Sexxy. Nu vreau să fiu foarte slabă, pentru că pe mine nu mă avantajează asta la trăsăturile feței. Mie îmi place să fiu voluptuoasă, chiar dacă am pus câteva kilograme, asta e dorința mea! La vârsta mea îmi place să fiu o persoană voluptuoasă, să am sâni, să am picioare, nu vreau să fiu vreo slăbănoagă trasă la față. Când eram în trupa Sexxy mi se spunea că sunt anorexică. Mie îmi place să gătesc, sunt cu iubitul meu, gătim împreună, el vine seara de la job, ne place să stăm împreună, să bem un vin bun, să gătim ceva gustos, să ascultăm o muzică bună. Eu împreună cu iubitul meu, John, am gătit lucruri pe care nu le-am mâncat în viața mea și consider că a mânca ceva bun face parte din bucuriile vieții. Nu trebuie să fim noi slabe pentru unul și pentru altul! În viziunea mea o femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri, cu puțină cărniță", a mai adaugat Julia, care e mai îndrăgostită ca niciodată.

I-a gătit lui John ciorbă de burtă și sarmale

“Sunt fericită, sunt cu John, ne iubim, ne place să gătim împreună, ne înțelegem foarte bine! Înainte nu prea găteam. Pe timpul pandemiei s-a întâmplat să fac asta mai mult, știu să gătesc, dar nu făceam chestii complicate. John mi-a gătit o perioadă multe mâncăruri gustoase, tot felul de spaghete și altele. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă mi-am dorit eu să fac ceva mai deosebit, să-i gătesc și eu lui, să îl surprind și astfel am făcut cea mai bună ciorbă de burtă și cele mai bune sarmale din viața mea, după cele ale mamei mele. Au fost foarte gustoase! Mâncărurile astea ale noastre românești sunt calorice. Mi-am propus un alt stil de viață de acum încolo"


    Julia e mândră de formele ei femininefoto: arhivă personală
Julia e mândră de formele ei femininefoto: arhivă personală

"Îmi doresc să revină spectacolele, petrecerile, am înregistrat niște piese și cover-uri drăguțe, pe care o să le cânt la evenimente. Eu am un program mai complex, cânt muzică străină, lăutărească veche, populară, cover-uri și pregătesc un proiect foarte drăguț, Kony Studio. Vreau să dau drumul la două piese noi, în colaborare cu cei de la studio. Și așteptăm ca, în două luni, maxim, să putem merge și în vacanță la Cannes, la niște prieteni, ca să ne bucurăm puțin și de peisajul de acolo. Să vedem ce se mai întâmplă! Important este să fim sănătoși și să trecem cu mintea limpede peste toată nebunia asta pe care o trăim acum. Este foarte aiurea ca artist să nu îți poți face meseria!”, ne-a mai spus, în încheiere, Julia Chelaru.

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg