Julia Chelaru, Paște cu muncă și distracție! Artista a sclipit pe scenă într-o ținută sexy

#Exclusiv Click!

Julia Chelaru (45 de ani), fosta componentă de la trupa Exotic, este ca o albinuță. Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit că în prima zi de Paște a cântat la un resort de lux, din Bulgaria, unde s-a bucurat de o primire caldă din partea turiștilor care au venit să se relaxeze pentru câteva zile.

„Am fost de Paște în Bulgaria unde am avut de susținut un spectacol. A fost foarte frumos, foarte mulți români au venit acolo. Am cântat într-un resort de cinci stele ultra all – inclusive. Vremea nu a fost de plajă, nu a fost foarte cald, pentru că nu este vară ca să fie lumea pe afară. A fost puțin friguț ca să zic așa, dar noi ne-am simțit foarte bine pentru că am mai fost cu niște prieteni și am combinat utilul cu plăcutul pentru că ne-am și distrat, am și cântat. A fost frumos”, a spus Julia Chelaru pentru Click!

Julia Chelaru, sexy

Din imaginile trimise de vedetă pentru Click! putem vedea că Julia Chelaru arată impecabil și asta datorită faptului că de câteva luni merge la sală și este foarte atentă la alimentația de zi cu zi.

„Eu nu mă cântăresc, la mine cântarul e oglinda, mă uit...îmi place, merg înainte. Sportul l-am început de câteva luni și merg când am timp, în cursul săptămânii. Am slăbit vreo 6/ 7 kilograme, m-am tonifiat și acum se așează hainele altfel. Eu nu am vreun scop în sine să ajung vreo slăbănoagă, nu acesta este visul meu. Mie îmi place așa cum sunt...mai cu forme. La haine acum port M iar la sacou îmi iau L pentru că nu vreau eu să fie foarte strâns pe mine”, ne spunea vedeta recent.

Click! spune

Julia Chelaru a devenit cunoscută în anul 1999 după ce a făcut parte din trupa Exotic alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. Succesul din acea perioadă i-a adus și banii la care mulți visează, așa că în acea perioadă blondina reușea să își cumpere un apartament de lux în București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net