Kira, fiica lui Gică Hagi, filmată în pușcărie

Ultima actualizare:

    Kira şi Gheorghe Hagi, la premiera peliculei "Bucureşti, te iubesc"foto: Armand Ionescu - © Happy Sound Production
Kira şi Gheorghe Hagi, la premiera peliculei "Bucureşti, te iubesc"foto: Armand Ionescu - © Happy Sound Production

În toamna acestui an, regizorul Toma Enache a filmat o producție care ar putea fi extrem de apreciată de public la lansarea programată pentru începutul lui 2019. Și asta pentru că se bucură nu doar de o distribuție de excepție, ci și de un subiect pe măsură. Fiica lui Gică Hagi joacă în filmul „Între CHIN și AMIN”, alături de Ion Dichiseanu și Cezara Dafinescu, monștri sacri ai scenei românești.

La 23 de ani, fata lui Gheorghe Hagi cunoaște deja celebritatea în lumea actoriei. Școlită la New York Film Academy și premiată la Los Angeles pentru scurt metrajul „Fragile”, Kira a fost solicitată de regizorul Toma Enache să facă parte din distribuția lung metrajului „Între chin și amin”, despre Experimentul Piteşti. Timp de două zile, Kira a filmat în condiții dificile, în penitenciare din țară și s-a implicat în organizarea producției. Ion Dichiseanu a fost impresionat de tânăra actriță. „În cele două zile de filmare, am cunoscut un om deosebit de educat. Kira e un copil minunat, am rămas cu o impresie foarte bună despre ea. Felicitări părinților! Kira e muncitoare, s-a ocupat puțin și de a chema actori, l-a ajuta pe Toma Enache la partea de organizare. În afară de talent, pentru a face carieră în acest domeniu, e nevoie de seriozitate, disciplină și cultură. Kira are un «aluat» bun și sper să ajungă un om mare”, a declarat, pentru Click!, maestrul Ion Dichiseanu.

Kira Hagi, filmată în puşcărie în filmul „Între CHIN și AMIN”
Kira Hagi, filmată în puşcărie în filmul „Între CHIN și AMIN”

Kira Hagi a fost extrem de încântată de prima ei experiență într-o producție importantă. „Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 ani. E vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Pitești, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înțeles dimensiunea acelei tragedii. Nu sunt eu foarte verbală, dar aș vrea să le mulțumesc aici regizorului, Toma Enache și soției lui, producător și scenarist, Cătălina Enache, actorilor și echipei care m-au făcut să mă simt pe platouri ca într-o familie”, a scris Kira Hagi pe pagina ei de Facebook.

Regizorul Toma Enache
Regizorul Toma Enache

Despre filmul „Între CHIN și AMIN”

Pelicula redă povestea tânărului compozitor Tase Caraman, proaspăt logodit, care ajunge în iadul reeducării din Închisoarea Piteşti. Teribilul experiment e condus de temutul Ciumău, şeful penitenciarului. Prin credinţă, Tase Caraman supravieţuieşte torturilor şi, după ce scapă cu viaţă, compune „Oda lui Dumnezeu”. Muzica o salvează pe logodnica lui, Lia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net