L-am prins! Ce face iubitul Mădălinei Ghenea la prima oră a dimineţii

image
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan se iubesc din iunie

Dragostea trece prin stomac şi în cazul milionarilor. O fi Mădălina Ghenea frumoasă şi sexy, dar astea nu ţin de foame aşa cum o face o şaorma cu de toate. Iubitul oltencei, milionarul Matei Stratan, a dat iama în fast food-ul de la Dristor.

Din iunie încoace, Mădălina Ghenea (28 de ani) ne ţine pe jar cu proaspăta ei relaţie, etalându-şi pe reţelele de socializare fotografii intime, în compania tânărului Matei Stratan (29 de ani). S-au pozat în vacanţe de lux, în restaurante de cinci stele, în pat, în piscină, în palatul seniorului Dan Stratan, situat pe bulevardul Dacia din Bucureşti şi evaluat la 10 milioane de euro.

image
Acesta e bolidul de 160.000 de euro

Ei bine, dincolo de această opulenţă, Matei este un băiat cu pofte obişnuite, pe care şi le satisface însă singur, nu în prezenţa iubitei topmodel. Click! l-a surprins recent, în jurul orei 10.00, cu o pungă de la celebrul fast food “Dristor Kebab”, semn că şaorma cu de toate e uneori mai bună decât icrele negre şi ficatul de gâscă, mâncarea preferată a milionarilor.

image
Acesta e bolidul de 160.000 de euroFoto: Mihai Ionescu

Matei Stratan e fiul lui Dan Stratan, un afacerist originar din Iaşi, cu o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Anglia, Italia, Iaşi, un parc auto impresionant,  dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia. Matei conduce un Porsche 911 Turbo, de 160.000 de euro.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp