Laura Cosoi a născut o fetiță

simeon stalpnicul png
Laura Cosoi a devenit pentru prima dată mămicăFoto Instagram

Laura Cosoi a născut o fetiță, iar ea și soțul ei sunt în culmea fericirii. Deși s-a zvonit că ar fi trebuit să nască la sfârșitul lunii mai, fiica actriței s-a lăsat așteptată, am putea spune, și a venit pe lume luni, 11 iunie. Actrița în vârstă de 36 de ani a muncit non stop încă de când a aflat că va aduce pe lume un copil. Laura Cosoi a pregătit spectacole, proiecte noi, un serial și o carte, toate acestea au fost realizate pe parcursul întregii sarcini.

Laura Cosoi a născut natural şi a anunţat deja numele micuţei: Rita. Ea a publicat şi o imagine cu fetiţa ei

simeon stalpnicul png
Laura Cosoi a născut o fetiţă care se va numi Ritafoto: Arhivă personală

Laura Cosoi a recunoscut că ea şi soţul său au o relație foarte apropiată și el știe exact cum să o răsfețe. „Am nevoie de răsfăț și Cosmin mă răsfață. E un om bun și cald, e foarte potrivit pentru mine. El știe când sunt aglomerată și are grijă. Dar mă răsfață în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregătește micul dejun, mi-aduce cafeaua (...) Nu plec foarte des prin țară, dar el înțelege de fiecare dată, e ok cu asta. Își pune și el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată și nu e ca și cum ar sta acasă și m-ar aștepta pe mine. Când simțim că nu am petrecut suficient timp împreună vine și el cu mine”, declara Laura Cosoi la sfârșitul anului trecut.

Cât s-a îngrășat Laura Cosoi în timpul sarcinii

Pe timpul sarcinii Laura a luat în greutate doar câteva kilograme în plus, și a publicat mai multe articole pe blogul personal unde a precizat cum se simte în postura de viitoare mămică.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite faţă de cum le trăiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme.

Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea, au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee. Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci. E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine. Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume. Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun. Şi la catolici sunt sfinţi. Sigur nu o să stea cu noi în cameră

Laura Cosoi ne-a mărturisit în ultima lună de sarcină că pregătea mai multe proiecte artistice și urmează să lanseze o carte nouă. „Am intrat în luna a noua de sarcină şi am o mulţime de proiecte. Dar să o luăm pe rând. În acest moment fac un serial cu 11 reţete – «Sarcina Zen by Apta Nutricia» – pentru perioada sarcinii. Se va găsi online, pe canalul meu de YouTube, pe blog şi vom mai vedea pe unde. Este despre cum să ai grijă de sarcină. Nu spun neapărat ce trebuie să mănânci, ci ce am mâncat eu, pentru că mai sunt femei alergice la diverse produse sau cu intoleranţă la anumite mâncăruri sau alimente. De curând am terminat şi «Cartea părului sănătos», cu fotografii prin care fetele vor învăţa să facă multe coafuri pentru diferite ocazii, cum ar fi balul de absolvire, petreceri sau alte evenimente. Cartea  va fi lansată la sfârşitul lunii mai”, a declarat actrița.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg