Laura Cosoi, mărturisiri din perioada sarcinii: «Credeam că voi zace în pat»

simeon stalpnicul png
Laura CosoiFoto Instagram

Laura Cosoi a povestit despre cum credea că va fi perioada sarcinii. Deși la început era foarte speriată de cum va fi această perioadă, Laura Cosoi a explicat că nu este așa cum credea, ci are parte de multă activitate și se simte foarte bine.

Actrița a explicat că nu a stat numai în pat și nu a avut grețuri. Ea a realizat o serie de motive prin care a dezvăluit faptul că se simte foarte bine în timpul sarcinii.

„Înainte de a fi însărcinată, mă gândeam uneori oare cum va fi perioada asta pentru mine. Fără să vreau, încercam să-mi fac o idee despre ce mă așteapta – o combinație probabil între ce estimam și povești ale celor din familie și prietenilor. Însă realitatea, așa cum are ea obiceiul, a ținut să mă contrazică! Iar de data asta, bine a făcut! Multe lucruri m-au surprins în perioada sarcinii, iar mai jos sunt (doar) 21 dintre ele.

1. Creadeam că voi zace toată ziua la pat, eventual cu un lighean lângă mine, din cauza grețurilor. Surprinzător, m-am simțit foarte bine, cel puțin până acum și nu am avut cine știe ce simptome neplăcute.2. Credeam că voi face o mică obsesie, că-mi voi fotografia burtica în fiecare săptămână. Nu s-a confirmat!3. În primele 20 de săptămâni de sarcină am pus pe mine doar un kg. Practic, aș putea considera că nu m-am îngrășat deloc. Mulțumesc, Doamne, pentru asta.4. Nu am cine știe ce pofte ciudate, așa încât să-l trimit pe Cosmin în miez de noapte la cumpărături.5. Dar și pentru că am rămas fidelă stilului meu de viață dinainte de sarcină. Mă gândeam că voi mânca mai mult, însă fetița mea ține la silueta mamei ei, se pare.6. Nu simt nevoia să beau alcool, deși, sincer, mă gândeam că o să mai gust din când în când”, a declarat Laura Cosoi pe blogul personal.

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
Alegeri în Bulgaria - dispozitive de votare într-o secție din Sofia FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png