Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au probleme de respiraţie, Wilmark este încrezător!

simeon stalpnicul png

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, aflaţi în Mexic la competiţia "Bailando por un sueno internacional", au declarat din prima săptămână că au probleme cu respiraţia din cauza altitudinii, însă Wilmark este încrezător şi susţine că echipa României are mari şanse să ajungă în finală.

Din cauza altitudinii, reprezentanţii României la  “Bailando por un sueno internacional”, Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, au avut probleme cu respiraţia, iar pentru a depăşi acest impediment au apelat la tot felul de trucuri, scrie Pro TV.

Cei doi au fost condamnaţi la duel, duminică, cu perechea din Columbia, după ce au fost notaţi cu o notă secretă, de neconceput, zero.

Îţi dai seama că aici sunt perechi campioane mondiale la dans? În fine, poate nu am avut cel mai bun dans disco, dar cu siguranţă nici unul atât de slab încât să ajungem la duel. Până la urmă, este un show tv şi nu trebuie să uităm asta. Am intrat la duel cu Columbia. Maria, dansatoarea din Columbia, este prietena mea”, scrie Laura pe contul ei de Facebook.

Cu toate că perechea României pare dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat, Wilmark a declarat într-un interviu acordat Pro TV că Laura şi Bogdan au "în mod clar" şanse să ajungă în finală şi în funcţie de dansurile pe care trebuie să le pregătească cei doi pot să ajungă chiar şi pe locul 1.Citeşte şi:

simeon stalpnicul png

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, condamnaţi la duel în Mexic - VIDEO

Laura Cosoi: "Este foarte greu fără Smiley. Fiecare zi fără el mă copleşeşte!

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au debutat la "Bailando por un sueno" - VIDEO

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu