Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri dureroase în plin scandal de divorț! «Fetița mea a murit la un an și două luni. Mama are cancer»

Ultima actualizare:

    Laurențiu Reghecampf a povestit despre dramele din viața saFoto: captură video
Laurențiu Reghecampf a povestit despre dramele din viața saFoto: captură video

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri, în premieră, despre problemele din viața sa, la emisiunea online „Fiță cu Adiță”. Aflat în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova a vorbit despre fetița pe care a pierdut-o în prima căsătorie, dar și despre mama sa, care suferă de cancer. A ocolit însă subiectul zilei: divorțul de Anamaria.

Laurențiu Reghecampf se află în centrul unui scandal de proporții de când a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova a decis sà înceapă o nouă viață alături de Corina Caciuc, cea care îi va dărui anul viitor și un copil.


    Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik
Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik

Prezent în emisiunea Fiță cu Adiță, fostul fotbalist a atins câteva probleme sensibile din viața lui. A vorbit despre moartea tatălui său, din urmă cu trei ani, dar și despre cancer, boala de care suferă în prezent mama sa.Antrenorul nu a ocolit subiectul morții primului său copil, fetița pe care o avea cu fosta soție, Mariana Pfeiffer, dar nici pe cel al pierderii tatălui său.

Laurențiu Reghecampf a pierdut un copil

„Mi-e dor de el. Tata a murit acum trei ani de zile. A fost un șoc pentru mine, a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea. Prima a fost fetița mea, a doua a fost înmormântarea tatălui meu. Fetița mea, Ana Lisa, a murit la un an și două luni. Avea o boală la inimă, nu se formaseră camerele la inimă. Obosea când mânca. Ne-am dat seama că are o problemă că i se înnegreau buzele. Am fost la control cu ea și ne-au zis că trebuie să-i facem operație. Am făcut la Cluj, era o operație mare. Trebuiau să lase copilul deschis 24 de ore după operație, dar a făcut o pneumonie și a murit. Nu a reușit operația, din păcate. Mai greu a fost pentru fosta mea soție, care a trebuit să treacă singură de acest moment, pentru că eu am plecat cu băieții în turneu. E cel mai tragic lucru să-ți pierzi un copil”, a povestit antrenorul Universității Craiova.

Acum, Laurențiu Reghecampf se pregătește să meargă la operație și cu mama sa, bolnavă de cancer.

„Mama are un cancer. Urmează un tratament, am fost cu ea în Turcia. Face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce spunea, e mult mai bine, sperăm să reușim s-o operăm înainte de Revelion sau poate la anul, sper să treacă cu bine. Am făcut o fermă mare al Snagov și își petrece majoritatea timpului acolo. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem la 94 de kilograme. Am făcut analize în Abu Dhabi și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne. Am făcut ferma asta ca să mânânc sănătos de la

mine. Am ajuns acum la 1000 de animale, e o fermă mare, un abator. Îmi place să gătesc foarte mult, să-mi petrec timpul mai mult acasă. Să văd un meci sau un film. Sunt un bucătar amator de nota 11. Mă pot bate cu orice casnic ”, a mai spus cunoscutul antrenor.

„Nu am regrete. Ce a fost, a fost!”

Citește și: 

Poze cu Anamaria Prodan goală-pușcă, scăpate pe Internet. Reacția furibundă a impresarei: «Știu cine a dat aceste fotografii»

Acuzat de Anamaria Prodan că își neglijează băiatul, pe Laurențiu Reghecampf junior, în ultima vreme, Regue a dezmințit acest lucru.


    Laurențiu Reghecampf spune că are o relație bună cu ambii lui băiețiFoto: arhivă personală
Laurențiu Reghecampf spune că are o relație bună cu ambii lui băiețiFoto: arhivă personală

„Relația cu băieții mei este una foatre bună. Sunt băieții mei și majoritatea timpului au stat numai lângă mine, este o perioadă mai grea acum, dar sper să treacă. Din greșeli înveți. Cred eu să fiecare dintre noi avem parte de asemenea momente. Nu am regrete. Ce a fost a fost, ce urmează, urmează. Sunt împlinit acum, întotdeauna am fost mulțumit cu ceea ce am. Întotdeauna am trăit momentul. Dragostea e dragoste, banii sunt bani. Mereu am făcut o diferență între aceste lucruri. Dar nu m-aș îndrăgosti pentru bani! Nu există așa ceva!”, a mai adăugat Laurențiu Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net