Laurette: „Mihai e bolnav de gelozie! Am trăit un coşmar cu el, mă bătea!” EXCLUSIV

Ultima actualizare:
2 col foto 8   laurette mihai 2 jpeg

Mulatra e disperată că fostul iubit, Mihai, s-a dus cu Poliţia la Brăila să-i ia fetiţa. A dezvăluit în exclusivitate pentru Click! de ce s-a despărţit de el

Scandal monstru între Laurette Attindehou (30 de ani) şi fostul iubit, Mihai Ştefan. Furios din cale afară după ce şi-a văzut copilul, pe micuţa Serena, desculţă prin ziare , Mihai s-a dus cu Poliţia şi cu reprezentanţi de la Protecţia copilului să-şi ia fetiţa, rămasă la Brăila, în grija mamei lui Laurette. Plecată pe Coasta de Azur, mulatra vine mâine de urgenţă  în ţară să se lupte pentru micuţă.

Tot scandalul a pornit de la o poză cu micuţa Serena (3 ani) alergând desculţă pe o stradă prăfuită din Brăila! Imaginea l-a scos din minţi pe Mihai Ştefan, fostul iubit al fotomodelului Laurette Attindehou. După ce s-a despărţit de Mihai, Laurette a  plecat să muncească, defilând prin prezentări de modă, pe Coasta de Azur şi a lăsat fetiţa în grija mamei sale la Brăila. Furios la culme, Mihai s-a dus cu Poliţia şi cu reprezentanţi de la Protecţia Copilului să-şi ia copilul de la mama Laurettei. Stratagema nu i-a reuşit însă, pentru că femeia nu l-a lăsat s-o vadă pe micuţă. S-a lăsat cu ţipete şi mare scandal pe stradă. De la Monaco, Laurette a fost alertată de mama sa, mulatra fiind somată să vină de urgenţă, mâine, în ţară pentru a nu rămâne fără copil.

„Nu l-a interesat dacă fetiţa are ce mânca!”

Deşi a evitat până acum să dezvăluie cauza despărţirii dintre ea şi Mihai, Laurette a răbufnit, descriind, în exclusivitate pentru Click!, coşmarul pe care l-a trăit timp de şase ani cât a fost iubita acestuia: “Mihai este bolnav de gelozie! Eu nu am vrut să spun niciodată prin ce am trecut. Am trăit un coşmar! M-a bătut de atâtea ori! De acum nu mai vreau să tac. Nu ştiu ce l-a apucat acuma. De o lună şi jumătate, m-a ignorat total. Şi pe mine şi pe fetiţă. Nu a sunat, m-a blocat de peste tot. Am încercat să dau de el şi nimic. Mi-a închis orice formă de comunicare. Nu l-a interesat dacă fetiţa are ce mânca! A văzut că nu vreau să mă mai întorc la el. De aia face aşa. Bine că nu a reuşit să ia fata. Dar mă poate da în judecată!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net