Legătura dintre Anca Pandrea şi Romaniţa Iovan. Ce gesturi au făcut actriţa şi creatoarea de modă

Ultima actualizare:
Pictorul Elian Băcilă, alături de Anca Pandrea
Pictorul Elian Băcilă, alături de Anca Pandrea

Pictori şi vedete, printre care îndrăgita actriţă Anca Pandrea, creatoarea de modă Romaniţa Iovan, au participat duminică, 12 mai, la un eveniment special dedicat copiilor cu autism. Click.ro îţi spune, în exclusivitate, ce le-a adus pe cele două în acelaşi loc.

Asociaţia „Om Anima”, condusă de Cristina Lucia Raicu şi Ingrid Stegaru - fondatoarea „Arhiva de Arta”, a organizat pe 12 mai, la un hotel din Capitală, un eveniment special pentru copiii cu autism. Fiecare artist invitat a donat câte 200 de lei pentru a putea expune câte 4 lucrări, aceştia fiind în număr de 34 de artişti cu peste 120 de opere expuse. în urma vernisajului, toţi banii adunaţi au fost trimişi către copiii cu probleme şi tulburări de spectru austist.

Anca Pandrea a expus patru dintre desenele regretatului Iurie Darie

Iubita regretatului Iurie Darie, actrița Anca Pandrea, a expus patru dintre  creațiile marelui actor care a fost un talent și la desenele pentru copii. „Am fost la eveniment cu patru lucrări de-ale puiului meu, Iurie Darie, dar pe care nu le-am lăsat acolo, doar am donat bani. Nu m-a lăsat inima să le las, să le înstrăinez. La fel a făcut şi prietenul meu foarte bun, Elian Băcilă, care a venit cu câteva dintre operele lui, dar şi cu muza lui de culoare, Nika Raynelle Jackson”, ne-a spus actriţa Anca Pandrea (73 de ani) care era fericită că a putut ajuta nişte copii cu bani.


    Pictorul Elian Băcilă, alături de Anca Pandreafoto: arhivă personală
Pictorul Elian Băcilă, alături de Anca Pandreafoto: arhivă personală

Romanița Iovan a cumpărat şi ea opere de artă

Click! a aflat că la același eveniment a venit şi creatoarea de modă Romaniţa Iovan (54 de ani). „Acest eveniment a fost lansat pentru artişti care au donat câte 200 de lei pentru a putea expune patru lucrări personale – în total fiind  peste 120 opere expuse. Am avut cereri de la mulţi artişti, aceştia fiind în aşteptare pentru următorul eveniment. Deja multe lucrări au fost achiziţionate şi de persoane care locuiesc în afara ţării. La eveniment au fost peste 100 de persoane, printre care şi îndrăgita actriţă Anca Pandrea, pictorii Elian Băcilă, Mircea Muntenescu, actriţa Doina Ghiţescu, Romaniţa Iovan şi Claudiu Lupaş, care au şi achiziţionat lucrări în scop caritabil. Expoziţia poate fi  vizitată până pe data de 17 mai“, ne-a povestit Ingrid Stegaru.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net