Legătura nebănuită dintre soţiile lui Borcea. Nu sunt "rivale" doar în dragoste! VIDEO EXCLUSIV

Cristi Borcea e „mână largă”. Fostul boss dinamovist a ştiut să-şi aranjeze ca la carte familia şi copiii. Cât timp el se află în închisoare, atât fosta soţie, Mihaela, cât şi actuala nevastă, Alina, au grijă de câte un ştrand din Bucureşti.

Foste rivale, acum „colege” de afaceri. Mihaela Borcea (43 de ani), femeia cu Cristi Borcea a fost căsătorit 22 de ani, administrează cu mână de fier o afacere foarte dragă omului de afaceri: ştrandul Ciurel. Culmea, afacerea cu „bălăceală” are un concurent direct chiar în persoana actualei soţii a lui Borcea, Alina (29 de ani), care „răspunde” de ştrandul Drumul Taberei.

„Nu există nici o concurenţă. Sunt două locuri magice, unde atât eu cât şi Alina ne străduim să îi facem pe oameni fericiţi.  Oferim multe atracţii”, a declarat Mihaela pentru emisiunea Click! de la Prima Tv. Femeia care i-a dăruit trei copii lui Cristi Borcea spune că ţine în permanenţă legătura cu fostul ei soţ, care execută la Poarta Albă şase ani de puşcărie.

„Sunt o femeie puternică, dar care are şi sentimente. Care câteodată mai cade. Avem acolo sus pe cineva care ne iubeşte şi care cred eu că va face tot posibilul ca lui Cristi să îi fie bine, iar noi cei de lângă el să fim puternici, mai ales pentru el”, a mai spus Mihaela. Poate şi în această idee, Alina a ajutat-o pe Mihaela cu reamenajarea ştrandului Ciurel, ea fiind surprinsă, în urmă cu trei luni pe şantier de fotoreporterii Click!.

Alina Borcea se oacupă de Ştrandul Drumul Taberei
Alina Borcea se oacupă de Ştrandul Drumul Taberei
Ştrandul Drumul Tabere
Ştrandul Drumul Tabere

Ştrandul Drumul Taberei are 1.500 de locuri, patru bazine dotate cu tobogane, trei baruri şi un restaurant unde pot fi satisfăcute şi cele mai simandicoase gusturi. Intrarea costă 20 de lei de luni până vineri şi 30 de lei în weekend. O pizza costă între 14 şi 21 de lei, o ceafă de porc, o salată 5,5 lei. Un suc costă 5 lei, o apă plată 4,5 lei, iar o bere 5 lei.

Mihaela Borcea administrează Ştrandul Ciurel
Mihaela Borcea administrează Ştrandul Ciurel

Ştrandul Ciurel
Ştrandul Ciurel

Parcul acvatic de la Ciurel este cel mai ieftin din Capitală. Intrarea costă 30 de lei, de luni până vineri, și 50 de lei în weekend, iar elevii, stundenții și pensionarii plătesc cu reducere. Tinerii trebuie să scoată din buzunar 30 de lei, iar cei în vârstă 20 de lei, oferta fiind valabilă în orice zi din săptămână. Pentru un suc trebuie să plătiți 6 lei, o bere costă 5 lei, o apă minerală 4 lei, o pizza 15 lei, un mic 2,5 lei, iar o înghețată 2 lei. 

Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
1200px Saab JAS 39 Gripen at Kaivopuisto Air Show, June 2017 (altered) copy jpg
camasialtita
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg