Legătura neștiută dintre Capatos și cea mai ”vândută” vedetă din Playboy

18 aprilie 2016
image
Andreea Antonescu a apărut goală în Playboy în 2002foto: Playboy

Chiar dacă în 2010 a renunţat la şefia revistei Playboy România, Dan Silviu Boerescu nu va scăpa în veci de ştampila „tăticul Playboy”. Într-un interviu mai vechi, acordat reporterului Click!, publicistul a dat din casă lucruri inedite despre negocierile pentru unele dintre cele mai preciate pictoriale revista “iepurașului cu papion”.

Andreea Antonescu (33 de ani) i-a convins, în 2002, pe șefii de la Playboy să scoată din buzunar 30.000 de euro, cel mai ridicat onorariu din istoria revistei. Și pe bună dreptate, pentru că numărul cu jumătatea brunetă a trupei Andre pe copertă  s-a vândut în 100.000 de exemplare.

andreea antonescu 1 jpeg

Puțină lume știe însă că ”păcătosul” Dan Capatos a contribuit decisiv la această reușită, punând umărul la negocieri.

„Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul", a povestit Boerescu pentru Click!

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png