Leo de la Strehaia: "Am făcut sex cu mama Renatei''

Ultima actualizare:

    Leo de la Strehaia a făcut sex cu mama RenateiFoto: Click!
Leo de la Strehaia a făcut sex cu mama RenateiFoto: Click!

Viaţa lui Leo de la Strehaia alături de Renata pare desprinsă dintr-un scenariu de telenovelă sud-americană. Bărbatul a făcut mai multe declaraţii şocante referitoare la mama fostei asistente. Acesta susţine că s-a culcat cu mama Renatei în timp ce fiica sa era la tv.

Invitat în platoul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, Leo de la Strehaia a aruncat bomba despre mama Renatei. Acesta a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu mama brunetei.

''Mama Renatei spunea de multe ori că ea mă iubeşte. Mama ei este foarte diabolică. Dacă femeia a venit şi a insistat, na, sunt şi eu bărbat. Eu când m-am combinat cu Renata, înţelegerea am făcut-o cu mama ei. Renata avea iubit când am cunoscut-o eu. În urmă cu un an şi jumătate, i-am făcut plângere pentru proxenetism mamei Renatei. Cu toate astea, eu o iubesc pe Renata. Ele stăteau pentru bani, dar eu le-am făcut jocul. Femeia se îmbrăca foarte, foarte sexi. Renata a plecat la emisiune şi eu am rămas acasă cu mama ei şi cu prietenul meu. I-am dat lui 500 de lei să meargă la mall să-mi cumpere ceva. Atunci, ea a venit la mine şi m-a întrebat cum se spune pe ţigăneşte "mă exiciţi", a mărturisit Leo de la Strehaia.

''Era îmbrăcată într-o rochiţă sexy, fără chiloţi. A venit la mine, m-a ridicat în picioare şi mi-a zis: «Vrei să mă...». Mama ei ajunsese să fie pentru mine mai sexy decât Renata. Am fost îndrăgostit de mama Renatei. Totul a durat până acum câteva zile. I-am spus Renatei să vină să vorbim, ca să nu ajung să dau publicităţii imaginile cu mama Renatei în timp ce face sex cu mine, dar ea a refuzat, spunându-mi: «Leo, Dana e mama mea şi pentru mama mea sunt dispusă să mor». Am făcut sex cu mama Renatei în timp ce ne uitam la ea, la TV'', a mai adăugat acesta, în direct, la Antena 1.

„Când ieşeam la cumpărături, se dădea la mine, mă săruta, mă lua în braţe. S-a îndrăgostit de mine din prima zi când m-a văzut. Mie îmi plăcea de mama ei de dinainte să-mi placă de Renata. Pe atunci, Renata avea 15 ani”, a spus Leo de la Strehaia, la emisiunea ''Un Show Păcătos'' de marţi seara.

Leo de la Strehaia, Renata şi mama ei- Triunghiul amoros devoalat de "Prinţul ţiganilor"
Leo de la Strehaia, Renata şi mama ei- Triunghiul amoros devoalat de "Prinţul ţiganilor"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net