Leornard Miron și-a dus iubitul spaniol acasă, la Pitești: „Trebuie să urgentăm căsătoria”


    Leonard Miron și iubitul lui spaniol, Miguelfoto: Instagram
Leonard Miron și iubitul lui spaniol, Miguelfoto: Instagram

Leonard Miron (51 de ani) s-a stabilit de mai mulţi ani în Marea Britanie, alături de iubitul său spaniol, Miguel. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani. Leonard Miron a fost prima vedetă din showbiz care și-a recunoscut și asumat orientarea sexuală, fapt care, la vremea respectivă, a creat multă vâlvă. Mama sa a fost extrem de afectată, iar familia a întrerupt relațiile cu el. Între timp, înainte de a părăsi această lume, mama lui Leonard a acceptat relația fiului ei cu Miguel.

Leonard și iubitul lui, Miguel, au venit în România în plină pandemie și au petrecut o săptămână la Pitești, pe meleagurile natale ale fostului prezentator tv. „A trebuit să vin trei saptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: «hai să mergem». Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână. După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta”, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.


    Leonard Miron și iubitul lui spaniol, Miguelfoto: Instagram
Leonard Miron și iubitul lui spaniol, Miguelfoto: Instagram

Iubitul lui Leonard Miron a moștenit titlul de duce

Miguel, iubitul lui Leonard Miron, se trage dintr-o familie nobilă. Acesta a moștenit de la o mătușă titul de duce.„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria. Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia”, a mai spus fostul prezentator tv.

Citește și:

EXCLUSIV Leonard Miron: "Mama a murit demn, fumând o ultimă ţigară"

Leonard Miron: «Eu și Miguel ne gândim la căsătorie. Vrem să fie ca la carte»

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg