Lidia Buble a recunoscut: "Îmi place foarte mult, dar e luat, cu copii şi nevastă!"

Ultima actualizare:

    Lidia Buble îţi ţine secretă relaţia cu Răzvan SimionFOTO: Arhiva personală
Lidia Buble îţi ţine secretă relaţia cu Răzvan SimionFOTO: Arhiva personală

Idila Libei Buble cu Răzvan Simion nu este doar o iubire de o vară. Click! a aflat de la apropiaţii lor că cei doi sunt implicaţi într-o relaţie amoroasă de trei luni. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu şi-a asumat relaţia public.

Invitată la "Star Chef" de la Antena Stars, unde a gătit, Lidia Buble (23 de ani) nu a suflat o vorbă despre relaţia cu "matinalul". Întrebată cărui bărbat din showbiz  nu-i poate rezista, artista a strârnit imediat interesul fanilor care au aşteptat ca ea să mărturisească totul. S-au ales însă cu câteva nume ale unor celebrităţi internaţionale, între ele neregâsindu-se şi cvel al actualului ei iubit, Răzvan Simion. 

"Îmi place foarte mult Pablo Alboran. Recent am fost la unul dintre concertele lui. Şi îmi place mult şi de Michael Buble, dar e luta, cu copii şi nevastă", a spus cântăreaţa, la Antena Stars.

Lidia Buble a făcut mărturisiri surprinzătoare
Lidia Buble a făcut mărturisiri surprinzătoare

Lidia a vorbit şi despre valul de critici pe care le primeşte în ultima perioadă, dar, din nou, nu a amintit de controversata relaţie cu Răzvan Simion, tată a doi copii. "Multă lume din Deva mă critică. Eu am plecat dintr-o biserică şi la noi sunt nişte reguli. Dar eu am rămas aceeaşi fată simplă şi nu m-am schimbat deloc. Sunt la fel de credincioasă. În Bucureşti stau cu chirie. Muncesc ca să îmi iau o casă, strâng aproape toţi bănuţii din concerte. Când am început să câştig bani din muzică, mi-am ajutat familia. Acesta a fost primul lucru pe care l-am făcut. Maşina o am pe barter, de la un salon auto la care eu am lucrat. Ei îmi dau maşinuţe cu care mă plimb ", a mai spus Lidia Buble.

Fată de pastor, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece fraţi şi şi-a exersat talentul vocal cântând în corul bisericii. Lidia şi-a petrecut copilăria în sărăcie, în Deva. Până să ajungă solistă, artista a fost nevoită să lucreze ca bonă şi chiar să vândă maşini. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net