Lidia Buble o copiaz─â la greu pe Delia la haine! Uite dovada!

simeon stalpnicul png
Noroc c─â Lidia Buble ┼či-a pus peruc─â brunet─â, c─â altfel o confundam cu Delia

E concuren┼ú─â mare ├«n showbiz! Astfel c─â, vr├ónd-nevr├ónd, artistele ajung la un moment dat s─â semene din punct de vedere vestimentar. Cea mai nou─â copie la indigo a Deliei este Lidia Buble (24 de ani), asem─ânare observat─â ┼či de necru┼ú─âtoarea Iulia Albu.

ÔÇťLidia Buble ├«ncearc─â, dar e┼čueaz─â un plagiat dupa Delia. Cizmele sunt o copie grosolan─â, atitudinea e cusut─â cu a┼ú─â alb─â, dar m─âcar ├«ncearca cevaÔÇŽ ceea ce este infinit mai bine dec├ót pi┼úiponceala stilistic─â ├«n care se scald─â ├«nc─â de la ├«nceputurile carierei sale p├ón─â acum. Nu ├«ncuraj─âm ├«n nici un caz plagiatul, a┼ča ├«nc├ót ne ab┼úinem", declara Iulia Albu pentru Wowbiz, analiz├ónd ┼úinuta afi┼čat─â de iubita lui R─âzvan Simion la evenimentul "Forza ZU" de la Constan┼úa.

simeon stalpnicul png
Aceasta este ţinuta desfiinţată de Iulia Albufoto: Facebook

Ei bine, Lidia nu ┼či-a ├«nsu┼čit criticile ┼či merge mai departe, inspir├óndu-se tot din garderoba vast─â a Deliei (35 de ani). Sacoul ro┼ču cu negru, ┼čapca ro┼čie, rochia de inspira┼úie gipsy, semnat─â Dana Budeanu, p─âl─âria de cowboy sunt piese care poart─â deja amprenta Deliei, iar pozele vorbesc de la sine. Cele dou─â soliste ar fi avut ┼či un clinci luna aceasta c├ónd, la un concert, Lidia Buble a fi c├óntat o pies─â de-a Deliei. Celei din urm─â nu i-a picat deloc bine ┼či ar fi fost la un pas s─â nu mai urce pe scen─â la evenimentul respectiv.

simeon stalpnicul png
Lidia Buble, în rochie

simeon stalpnicul png
Delia a purtat rochia cu flori în vacanţa din Turciafoto: arhivă personală
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp