Lili Sandu, între succesul din seriale și eşecul de la Dansez printre stele

Ultima actualizare:

    Lili Sandu este una dintre vedetele care spun că nu au trecut pe la esteticianfoto: arhivă Click!
Lili Sandu este una dintre vedetele care spun că nu au trecut pe la esteticianfoto: arhivă Click!

Anul acesta, actriţa şi solista Lili Sandu (36 de ani) revine în televiziune în calitate de concurentă la show-ul “Ferma Vedetelor”, de al PRO Tv. Solista însă nu este la proiect de acest fel, căci a mai făcut parte şi din alte showuri până acum la mai multe posturi TV.

Lili Sandu a debutat în televiziune în 1998, la “Şcoala  Vedetelor”,”fabrica de staruri” condusă de Titus Muntean la Televiziunea Română. Tot atunci a ocupat locul al 3-lea la Festivalul de muzică uşoară "Mamaia '98", secțiunea interpretare. Imediat după a aceea a cântat, alături de Rocsana Marcu și Ileana Lazariuc în trupa Trinity. Poate vă mai aduceți aminte versurile ”O fată deşteaptă începe la timp/ Şi iubeşte prima dată/ O fată deşteaptă începe la timp/ Şi nu uită niciodată”.

În 2005 şi-a început cariera solo sub numele Lil' Lee, cu piesa "Aproape de tine”. În același an a debutat ca actriţă într-un rol secundar negativ, Casandra, din telenovela romanească "Numai iubirea", transmisă de Acasă Tv. 

În acelaşi an filmează pentru “Păcatele Evei”, de data aceasta într-un rol principal. Genericul serialului a fost înregistrat de Lili Sandu împreună cu Razvan Fodor și a prins foarte bine pe radio în anul 2006. 

În vara anului 2008 a primit un rol important în telenovela “Doctori de mame” şi în august a participat la festivalul Callatis. Tot atunci a participat la show-ul "Dansez pentru tine" de la PRO Tv, dar din păcate, din cauza unor probleme fizice, Lili a fost nevoită să părăsească competiţia.

O vreme a fost plecată în SUA, iar pe 5 octombrie 2014 a debutat ca prezentatoare a show-ului “Dansează printre stele”, la Antena 1, alături de Horia Brenciu şi Victor Slav. Din păcate, slabele audienţe ale proiectului i-au determinat pe oficialii postului de televiziune să-I grăbească sfârșitul.

Lili Sandu iubeşte competiţia

Timp de 6 ani, Lili Sandu a studiat actoria în Los Angeles, alături nume sonore ale cinematografiei internaționale. Fire aventuroasă, mereu în căutare de provocări noi, Lili a acceptat pariul de a lupta pentru titlul de ”Fermierul anului” în competiţia de la PRO Tv.

„Sunt o fire competitivă și îmi place spiritul competiției! O să lupt cu toate armele în bătălia pentru acest titlu pentru a-mi demonstra că-mi pot depăși limitele!”, a declarat Lili Sandu. 

Lili Sandu va trăi timp de câteva săptămâni într-o fermă din Cipru
Lili Sandu va trăi timp de câteva săptămâni într-o fermă din Cipru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net