Lili Sandu taie şi spânzură la Ferma Vedetelor. Pe cine a trimis la duel

Ultima actualizare:

    Lili Sandu a desemnat concurentul care va intra la duelfoto: captură Pro Tv
Lili Sandu a desemnat concurentul care va intra la duelfoto: captură Pro Tv

Se anunţă o săptămâna plină de evenimente neprevăzute la Ferma Vedetelor din Cipru. Ultima concurentă care a părăsit competiţia, cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, a desemnat-o pe Lili Sandu în postura de fermier-şef. Şatena a ales servitorii, dar şi primul concurent pe care îl trimite la duel.

Luptătorul Benny şi solista Ami sunt servitorii săptămânii la Ferma Vedetelor din Cipru. Fosta coprezentatoare de la "Dansează printre stele", show difuzat la Antena 1, şi-a luat deja atribuţiile  de şefă în primire şi după ce s-a gândit bine a luat decizia de a-l trimite la duel pe Benny, concurentul care a fost primul fermier şef în Cipru. "Aş fi putut să trimit o fată, însă nu vreau să fac asta. Să nu creadă nimeni despre mine că vreau să mă pun eu în avantaj, eliminând o fată. Pe Benny nu îl trimit la duel, ci la luptă, o luptă din care sunt sigură că va ieşi învingător", a spus Lili Sandu în timp ce şi-a motivat decizia.

Benny a ajuns din fermier, servitor
Benny a ajuns din fermier, servitor

După Anda Ghiţă şi Viorel Şipoş, săpătmâna trecută a părăsit competiţia saveta Bogdan. Cântăreaţa a dresemnat-o pe Lili Sandu să conducă ferma din Cipru.

Cei 9 concurenţi rămaşi la „Ferma Vedetelor” - adică Mircea N. Stoian, Ami, Lili Sandu, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă - luptă în continuare pentru premiul de 50.000 de euro.   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net