Liviu Guță: «Am slăbit 17 kg. Eram ca un om de zăpadă»

Ultima actualizare:

    Liviu Guţă a şters ulterior convorbirea telefonică de pe pagina lui de Facebookfoto: arhiva personală
Liviu Guţă a şters ulterior convorbirea telefonică de pe pagina lui de Facebookfoto: arhiva personală

Îndrăgitul cântăreţ de manele Liviu Guţă (37 de ani) a reuşit să surprindă pe toată lumea. Artistul a reuşit să slăbească 17 kg în mai puţin de trei săptămâni, datorită unei diete foarte stricte, prescrisă de un medic nutriţionist.

Melodiile lui de jale sau de iubire fac ravagii la petreceri, însă Liviu Guţă (37 de ani) nu e preocupat doar de carieră, ci şi de felul în care arată. “Am reuşit să slăbesc 17 kg în nici trei săptămâni, pentru că ajunsesem să arăt ca un om de zăpadă. M-am văzut la televizor şi m-am speriat. Nu am făcut şi nici nu fac sport, am o bicicletă acasă, dar nu mă dau în vânt după ea. Am reuşit să scap de kilogramele în plus după ce am fost la nutriţionist şi mi-a dat o dietă personalizată. Aşa că dimineaţa la ora 8.00 beau o cafea fără zahăr, la 10.00 mănânc brânză dietetică cu castraveţi, roşii sau ardei gras, la 14.00, peşte la grătar cu lămâie şi salată, iar seara, ultima masă, este la ora 18.00 şi conţine mămăligă cu brânză dietetică. Însă pot să mănânc şi fructe între mese: pere, mere sau kiwi”, ne-a declarat Liviu Guţă, pe numele din buletin Liviu Mititelu.


    Înainte - 106 kg
Înainte - 106 kg

Totodată, solistul ne-a mai mărturisit că în primele zile de dietă nu i-a fost deloc uşor: “Vreau să îţi spun că în primele trei zile am avut coşmar, pentru că visam doar peşte şi grătar, dar acum m-am obişnuit!  Totul a început după ce m-am văzut pe mine pe ecran, într-o emisiune, în reluare. În acel moment am vrut să întorc televizorul, îmi spuneam că poate nu mă văd eu bine. Acum am 89 kg, dar vreau să mai slăbesc până ajung la 84”, a mai punctat Liviu.

Ce familie frumoasă are!


    Iulia, Liviu şi cei doi copii,  Maria şi Mario
Iulia, Liviu şi cei doi copii, Maria şi Mario

Soţia şi copiii sunt o motivaţie în plus pentru ca Liviu să aibă grijă de sănătate. Interpretul şi partenera lui, Iulia, sunt împreună de mai bine de 13 ani şi au împreună doi copii minunaţi, Maria Izabel (5 ani) şi Mario (9 ani). ”Ne-am cunoscut la o nuntă, la Galaţi, şi a fost dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut de ea că e o femeie cu bun simţ, iubitoare şi ca mamă, şi ca soţie. De atunci, tot au trecut anii şi totul a rămas la fel, plus că Dumnezeu ne-a oferit doi copii frumoşi şi sănătoşi!”, ne povestea Liviu.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net