Liviu Guță s-a însurat la trei luni de la divorț. Cum s-a apărat de criticile oamenilor

Liviu Guță a surprins cu anunțul căsătoriei jpeg
Liviu Guță a surprins cu anunțul căsătorieiFoto: arhivă personală

În 2019, Liviu Guță a pus capăt unei căsnicii de 13 ani. Manelistul și Iuliana, cea cu care are doi copii, au divorțat în 30 octombrie, dar iată că solistul nu a stat prea mult să plângă în perne, ci deja și-a găsit o altă aleasă. Ba mai mult, Liviu Guță s-a și căsătorit cu Roxana, noua lui parteneră de viață, lucru care a surprins multă lume.

La începutul lunii februarie, după trei luni de când a semnat divorțul de fosta soție, Liviu Guță a făcut publice câteva poze de la Starea Civilă, unde i-a spus Da Roxanei, o tânără brunetă care i-a furat inima. "Așa se spune DA. Hotărât. Te iubesc, Roxana mea, din toată inima", a scris cântărețul în dreptul imaginilor care au stârnit "o furtună" în mediul online.

Liviu Guță și Roxana și au unit destinele la Starea Civilă jpeg
Liviu Guță și Roxana și-au unit destinele la Starea Civilă

Liviu Guță, criticat pentru că s-a însurat atât de repede

Pe lângă cele 10.000 de aprecieri adunate la imaginile cu cei doi însurăței, s-au strâns și câteva comentarii negative, în care oamenii și-au exprimat nemulțumirea că solistul s-a căsătorit atât de repede. Liviu nu a rămas fără replică, ci a scris un mesaj lung în acest sens: "Mânați pe altă pagină dacă nu vă convine ce postez eu! În altă ordine de idei, voi nu știți ce s-a întâmplat între mine și fosta soție, așa că vedeți-vă de familiile voastre, de copiii voștri și așa mai departe! Unii mă judecă pentru că se cred mari inteligenți și familiști, dar pe ei nu se văd, ori îmi scriu mesajele în familie ca să se vadă cât de familiști sunt ei! Nu am nevoie de părerile voastre, mai ales să mă judecați că m-am căsătorit cu dragostea vieții mele. Mare păcat, așa-i? Așa se vede din unghiul vostru, că eu sunt cântăreț și cântăreții își schimbă femeile ca pe șosete, spun unii ... Dar ce ar fi să vă închipuiți că eu sunt fericit (chiar sunt) și să vă bucurați de binele oamenilor în general, cum și eu vă bucur cu melodiile mele de 23 de ani. Nu aș vrea să scriu o carte pentru că sigur nu ați citi-o, așa că un singur lucru vă spun: eu nu mi-am părăsit familia și nici copiii, sunt prieten cu fosta soție, iar copiii sunt ai noștri și îi creștem în continuare. Punct! Soția mea este un exemplu pentru multe femei. Credeți-mă, eu și Roxana ne iubim foarte mult și așa ne vom iubi toată viața, la fel cum ne vom iubi și copiii indiferent de situașie! Vă mulțumesc celor ce îmi scrieți din suflet, iar celor ce mă jignesc, Dumnezeu să aibă grijă de voi! Să aveți o viață frumoasă și nu uitați să zâmbiți".

Liviu Guță a divorțat în 30 octombrie

Liviu Guță și fosta soție au divorțat după 13 ani de căsnicie jpeg
Liviu Guță și fosta soție au divorțat după 13 ani de căsnicie

În 30 octombrie, Liviu Guță și Iuliana au pus punct unei căsnicii de 13 ani. La două luni după ce au dat cu subsemnatul la notar, femeia a devenit brusc nostalgică, postând pe conturile sociale un mesaj emoționant la adresa solistului: ”Cu singurul meu prieten adevărat! Chiar dacă nu mai suntem împreună, ești, ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu! Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit din toate punctele de vedere! Poate chiar imposibil”, a  scris ea, pe Facebook, în dreptul fotografiei lor.

După divorț, Liviu s-a mutat în Pipera, într-un apartament de lux, care însă este aproape gol. El a menționat că a rămas în relații bune cu fosta nevastă: ”Dacă eu și Iuliana ne-am despărțit am făcut-o pentru ca așa a fost scris, iar ce s-a întâmplat este doar treaba noastră și nu avem nevoie de comentatori! Cert este că suntem cei mai buni prieteni, ea este mama copiilor mei  ( n.r- au un băiat, Mario, 11 ani, un violonist talentat, și o fată, Maria, 6 ani, care studiază pianul)!”.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg