Liviu Guţă şi Minodora, la cuţite din cauza Simonei Traşcă

Ultima actualizare:

    Minodora şi Liviu Guţă s-au lansat în reproşuri din cauza Simonei TraşcăFoto: Captură Wowbiz
Minodora şi Liviu Guţă s-au lansat în reproşuri din cauza Simonei TraşcăFoto: Captură Wowbiz

Deşi sunt prieteni de zece ani, cei doi manelişti au ajuns să se certe din cauza Pamelei de România.

Liviu Guţă este foarte supărat pe Minodora că l-a făcut nesimţit în necunoştinţă de cauză, atunci când Simona Traşcă l-a acuzat pe acesta că i-ar fi spart uşa de la cameră în miez de noapte s-o violeze. Degeaba a încercat cântăreaţa să-l convingă că nu a vrut să-l atace personal, dar acesta tot îi poartă pică.

"Eu am fost supărat pe tine şi n-am vrut să spun, mi-era ruşine. M-a durut că ai crezut că eu sunt în stare de aşa ceva", i-a spus Guţă Minodorei, în cadrul emisiunii Wowbiz. "M-am simţit trădat şi minimalizat în acelaşi timp. Eu, dacă greşesc la cineva, mă pun în genunchi până mă iartă, dacă mă iartă", a mai spus el.

"Eu n-am văzut imagini şi mi s-a comunicat că Liviu Guţă a dat într-o fată. Cred că un bărbat care loveşte o femeie este un nesimţit. Eu m-aş fi bătut parte în parte, aş fi pus mîna pe ceva şi i-aş fi dat în cap. Sunt colerică! Eu cu Liviu suntem prieteni de foarte mulţi ani, dar totul până la violenţă! M-am bucurat că soţia lui nu a vrut să se despartă de el, că i-a fost alături de el", a declarat manelista, în aceeaşi emisiune.

Liviu Guţă a recunoscut că în perioada acestui scandal a fost deprimat şi a ajuns la un specialist. "Am fost la psiholog, am foaie de aia cu traumă. Aveam depresii, nu ştiam ce se întâmplă la televizor. Nu-mi venea să cred ce vorbesc de mine, eu nu mă duc să dau în cap la oameni, nu sunt aşa. Nevasta mea are 11 ani cu mine. În viaţa ei nu a primit o palmă! Nu-mi lovesc nici măcar copiii. Ştii ce mi-a spus fi-miu?! «Tata, ia dă-mi şi mie una pe spate să simt cum e durerea»", a afirmat manelistul.

"Eu nu-i ţin parte lui Traşcă, eu susţin că un bărbat nu trebuie să lovească o femeie nici cu o floare. Eu am luat foc la ideea că un bărbat a lovit o femeie!", a mai explicat Minodora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net