Liviu Vârciu, despre trecutul din trupa L.A: «Banii erau bani, suta era sută şi făceam o garsonieră pe seară»

Alături de Carmina,  fiica cea mare
Alături de Carmina, fiica cea mare

Liviu Vârciu (37 de ani), vedeta postului Antena 1, munceşte pe brânci, pentru fiecare bănuţ, participând la concursuri grele. Nu acelaşi lucru se întâmpla şi la debut, când era pe val cu trupa L.A, şi câştiga, doar la un singur concert, bani cu sacul. Marele lui regret e că nu a ştiut să economisească.

În 1998 se lansa o nouă trupă de băieţi, L.A., formată din Liviu Vârciu (37 de ani), Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea, care a lansat hiturile „Femeia”, ”Toată viaţa mea” şi „Ochii tăi”. La ceas aniversar, căci se împlinesc două decenii de la debutul lor muzical, reporterii Click! au stat de vorbă cu Vârciu, singurul dintre cei trei artişti care a rămas în showbiz. „Îmi amintesc că începusem cu Ache să facem nişte negative pe clapă în 1996. Cântam la baluri de boboci alături de AV37 (Viorel Sipoş şi Mihai Budeanu din 3rei Sud Est, Laurenţiu nu era pe atunci). L-am întâlnit şi pe Adi în liceu la CFR şi am zis să facem o trupă toţi trei. Să ne numim L.A., căci nu ne puteam numi Double L.A.

E topit şi după  Anastasia, pe care  o are cu Anda Călin
E topit şi după Anastasia, pe care o are cu Anda Călin

Ne-am dus la Costi Ioniţă la studio şi am stat acolo o zi întreagă, la poartă, până ne-a lăsat să intrăm. Şi lucra pe ritmuri la piesa «Femeia», «Femeia te iubeşte» şi Ioniţă a cântat refrenul şi noi am repăit, că eram rapperi pe vremea aceea. Ne-a dat caseta şi ne-am dus la Discoteca Primo din Constanţa, unde au pus-o de 17 ori în seara aia. Toţi veneau să întrebe cine cântă”.

Piesele şarmanţilor băieţi au prins imediat, ei având plină agenda de concerte: ”Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”. Liviu a prăpădit însă toţi banii: ”Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”.  Trupa s-a destrămat în urmă cu 13 ani: „Am semnat un contract ciudat cu Music & Music şi nu ne-au mai dat voie să cântăm piesele, am scos un album latino care nu a mers. Am intrat în studio şi am făcut alte piese. Cred că a fost o campanie împotriva L.A. Eu am drepturi pe piesele alea cunoscute.

În 2005 s-a terminat cu trupa şi m-am dus la castingul pentru «Secretul Mariei», trimis de Joey D’Alvare, impresarul meu de atunci. Aşa am început cariera de actor. Acum joc în serialul «Fructul oprit» de la Antena 1”. El e decis să pregătească un concert aniversar: ”Ache (Aurelian Ciocan) e în Constanţa, iar Adi (Adrian Zainea) se află la Londra, muncesc amândoi. Cred că putem să ne rupem o lună sau două ca să repetăm cu trupa L.A., să facem un spectacol, în toamnă”. 

Citiţi în numărul viitor Click! de Duminică despre succesul trupei Animal X 

Munceşte din greu la emisiunile tv ca să le facă zestre fetelor lui

2012 - Trupa s-a reunit la  ”Premiile muzicale  de la Craiova”
2012 - Trupa s-a reunit la ”Premiile muzicale de la Craiova”

Liviu Vârciu s-a maturizat între timp, a învăţat să strângă banii la puşculiţă, iar rezultatele deja se văd din plin. Şi-a cumpărat o maşină scumpă şi şi-a înălţat, în Otopeni, o vilă de peste 150.000 de euro. Însă pentru toate acestea, el a muncit enorm şi a avut multe de îndurat, la emisiunile Antenei 1. Dacă în show-ul lui Nea Mărin spală pe jos, ba chiar mai primeşte şi câte o nuia peste picioare, când nu e ascultător, la ”Asia Express” a fost nevoit să doarmă pe jos, să facă autostopul şi să mănânce o mână de orez.


    E topit şi după  Anastasia, pe care  o are cu Anda Călin
E topit şi după Anastasia, pe care o are cu Anda Călin

El strânge bani şi pentru a le face zestre celor două fiice ale lui, Carmina, în vârstă de 15 ani, şi bebeluşa Anastasia Maria, pe care o are cu fosta lui iubită, Anda Călin. Chiar dacă nu locuieşte cu prinţesele sale, Liviu îşi face timp să le vadă şi să le răsfeţe cu daruri. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png