Lora, în lacrimi după ce i-a fost anulat din nou zborul din Bali spre România: «Nu mai pot»


    Lora și iubitul ei sunt blocați în Bali din cauza Covid-19Foto Instagram
Lora și iubitul ei sunt blocați în Bali din cauza Covid-19Foto Instagram

Lora a răbufnit în lacrimi și a explicat faptul că biletul de avion pe care l-a avut reprogramat pentru a se întoarce în România alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu, cel cu care vedeta urma să se căsătorească. Vedeta a mers în vacanță în Bali, înainte să se anunțe stare de urgență la nivel mondial din cauza coronavirusului, iar aceasta a rămas blocată acolo.

În nenumărate rânduri, Lora și Ionuț Ghenu au încercat să găsească o cale pentru a se întoarce în România, însă compania aeriana cu care ar fi trebuit să ajungă în țară nu le restituie suma mare de bani dacă aceștia aleg altă variantă de zbor. 

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a explicat Lora.

Lora a povestit în lacrimi faptul că nu mai rezistă la distanță și îi este dor de România și de fratele ei care are nevoie de ea. 

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a mai spus Lora.

Mama Lorei s-a stins după 6 ani de suferinţă

Mihaela Petrescu, mama Lorei, s-a stins pe 26 ianuarie, după şase ani în care s-a luptat cu cancerul la sân. În 2013, a fost operată la Iaşi, apoi, în 2014, Mihaela a suportat o nouă intervenţie la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul, în Turcia. Medicii au confirmat atunci că era vorba despre cancer la sân. În timpul operaţiei, care a durat trei ore, i-a fost amputat sânul stâng. Lora şi-a însoţit mama la spital şi a primit consiliere psihologică pentru a depăşi cu bine momentul. „Cine are părinţi, pe pământ nu în gând, mai aude şi-n somn ochii lumii plângând. Drum lin, mamă scumpă, ai plecat cu jumătate din inima mea!”, a scris Lora pe reţelele sociale acum două luni, când s-a stins cea care i-a dat viaţă.

4 printesa diana 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg