Lora îți dă sfaturi pentru izolare, direct din Bali


    Lora și iubitul ei sunt blocați în Bali din cauza Covid-19
Lora și iubitul ei sunt blocați în Bali din cauza Covid-19

Lora și logodnicul ei, actorul Ionuț Ghenu, se află de la începutul lunii martie într-o vacanță prelungită în Bali, unde i-a surprins pandemia de coronavirus. Lora a intrat imediat în autoizolare și se relaxează în vila închiriată, departe de plajele exotice. Artista are pentru tine 3 ponturi care îți vor face viața de acasă mult mai frumoasă.

Lora îți recomandă, într-un interviu pentru constantips.ro, ca pe durata izolării să renunți la ambiția de a slăbi sau de a face orice performanță.

Lora a descoperit că izolarea poate fi chiar benefică dacă scapi de stres și nu mănânci pe fond nervos. Cele mai importante 3 lucruri în izolare sunt: hidratarea corespunzătoare, alimentația echilibrată și activitățile relaxante.

Cum s-a schimbat viața de turist în Bali odată cu pandemia de coronavirus?

Lora: După prima săptămână de vacanță am început să vedem schimbări. Mergeam în locații foarte populare și eram doar eu cu Ionuț si cu ghidul nostru. Apoi am auzit despre starea de urgență din România, apoi de închiderea insulelor de lângă Bali și într-un final închiderea Bali. Aici este ciudat. S-au închis inițial restaurantele și hotelurile, apoi s-au redeschis. Acum se închid și cele care au mai rămas deschise pentru că au maximum cinci turiști și sunt pe minus.

Lora: "Oamenii pot să poarte mască și mânuși la concerte"

Ce reguli ești obligată să respecți acolo în această perioadă?

Lora: Păstrăm distanța socială, nu mergem pe plajă, purtăm mască de protecție și nu ne atingem fața fără să ne dezinfectăm înainte mâinile.

Când crezi că vă veți putea întoarce în țară?

Lora: Sperăm să revenim în România la început de iunie. De când am primit vestea că viața tuturor își va relua încet cursul, dar că artiștii au interzis… nu știu ce voi face. Dacă oamenii ar fi obligați să poarte mască și mănuși când ies afară din casă, chiar și la un concert, și nu s-ar înghesui, ar fi în siguranță.

În Bali, Lora se confruntă și cu epidemia de febră Dengue

Cum decurge o zi de carantină și cum te menții optimistă în această perioadă?

Lora: În ultima perioadă dorm mult, ne ferim să stăm afară pentru că izolarea oamenilor a dus la o epidemie de febră Dengue. Țânțarii care transmit această boală s-au înmulțit îngrijorător și din păcate, multă lume se luptă să se vindece acum. Este greu să fii optimist în perioada asta, dar trebuie. Citim, ne uităm la filme, vorbim… trece timpul.

Citește interviul cu Lora pe constantips.ro

Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
FotoJet (1) jpg
theo rose
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub paula iorga 2 png
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png