Lora, primul mesaj după ce a ajuns, într-un final, în țară! S-a dus direct la salonul de cosmetică

Ultima actualizare:
Lorei i-a fost dor de o manichiură bine făcută
Lorei i-a fost dor de o manichiură bine făcută

Cântăreața Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu, au fost blocați în Bali pe întreaga durată a carantinei, începutul pandemiei de COVID-19 prinzându-i pe aceștia în locația de vis, de unde nu au mai putut pleca din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a stopa răspândirea virusului.

Deși pare un scenariu desprins dintr-o poveste, atunci când vrei cu nerăbdare să te întorci acasă nici raiul din Bali nu poate compensa dorul de cei dragi. În cele din urmă, după 135 de zile în care a fost „prizoniera” locației de vis, artista s-a putut întoarce acasă.

Lora s-a întors în țară, după vacanța forțată din Bali

Aceasta și-a ținut admiratorii la curent și a publicat constant pe rețelele de socializare. „Încă puțin și ajungem acasă. Mulțumim pentru primire! E minunat când lumea iți cunoaște povestea. Mulțumesc mama..”, a scris aceasta miercuri, 22 iulie, înainte de a ajunge în țară.


    Lora a fost extrem de nerăbdătoare să se întoarcă în țarăFoto: Instagram
Lora a fost extrem de nerăbdătoare să se întoarcă în țarăFoto: Instagram

Cum a aterizat în România însă, cântăreața nu a stat mult pe gânduri și s-a dus direct la un alt tip de răsfăț, lucru care probabil i-a lipsit în Bali. Aceasta a publicat câteva filmulețe dintr-un salon de cosmetică, unde își aranja manichiura, la scurt după ce a ajus în țara noastră.

Lora a fost extrem de nerăbdătoare să se întoarcă în țară
Lora a fost extrem de nerăbdătoare să se întoarcă în țară

„Încă nu-mi vine să cred că mâine, după 5 luni, zburăm spre casă. Doamne ce experiență!”, scria Lora pe rețelele de socializare marți, cu o zi înainte de ajunge în România, extrem de nerăbdătoare.

Lora, experiența vieții sale în Bali

În cele 135 de zile, Lora și Ionuț Ghenu au locuit în trei hoteluri și patru case. Ultimele două închiriate pentru câte o lună de zile, ambele cu piscină, curte, verdeață. S-a simțit în siguranță în acel loc mirific și spune că experiența aceasta a schimbat-o ca om.

„La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată aici. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a povestit artista pentru Click!.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net