Loredana a rămas fără telefon, bani şi aparatul de fotografiat la Miss World

Reprezentanta României la Miss World, bistriţeanca Loredana Salanţă nu s-a întors încă acasă după competiţia găzduită în 12 decembrie în Johannesbourg, Africa de Sud.

Fata este aşteptată să revină în ţară în 21 decembrie, când are biletul de avion, cumpărat de agenţia care a trimis-o la concurs. Drumul la Johannesbourg, cu escală pentru câteva zile la Londra, nu a fost lipsit de peripeţii.

În primul rând, reprezentanta României, deşi minoră, a plecat la mii de kilometri de casă fără însoţitor pentru că Agenţia Platinium 2009, deţinătoarea licenţei Miss World România, nu a avut bani pentru a face deplasarea în Africa de Sud, informaţie confirmată pentru „Adevărul" de PR-ul acestei companii, Oana Georgescu.

S-a clasat pe locul 20

 După ce că a trebuit să facă singură faţă rigorilor unei competiţii dure, Loredana a rămas chiar înaintea concursului fără bani, aparatul de fotografiat şi telefonul mobil.

I s-au furat din camera hotelului în care era cazată. Ne pare rău mai ales de aparatul de fotografiat pentru că acolo erau toate fotografiile pe care şi le-a făcut şi care vă daţi seama ce importante erau. I-a promis însă fotograful oficial al competiţiei că-i va trimite în compensare cât mai multe fotografii", se consolează Violeta Salanţă, mama Loredanei. Şi telefonul a fost o pierdere mare pentru fata aflată la mii de kilometri de casă.

Era un aparat scump, iar faptul că luăm greu legatura cu ea, este o problemă. Ultima dată când am vorbit cu ea, Loredana era la Londra", spune mama acesteia.

Fără bani, Loredana n-a mai putut cumpăra nici cadouri pentru cei dragi, însă în compensare va veni acasă cu o mulţime de ţinute vestimentare puse la dispoziţie de organizator  şi cu nişte contracte avantajoase.

Tot ce vă pot spune este că viitorul Loredanei este asigurat. A încheiat mai multe contracte, dar nu am voie să dau detalii despre acest subiect", ţine să precizeze Violeta Salanţă, mama Loredanei.

Tot ea susţine că fata s-a clasat în competiţia mondială de frumuseţe pe locul 20.

A fost a 20-a din lume şi a treia clasată din Europa. S-a descurcat de minune", mai spune Salanţă.

Pe site-ul oficial al competiţiei Miss World 2009 asemenea informaţii nu există însă  şi  toate clasamentele se opresc la poziţia a 16-a, a ultimei clasate dintre semifinaliste.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png