«Mă cunună preotul care i-a căsătorit şi pe bunicii mei»

Roxana și-a ales rochia de la Athena Philip
Roxana și-a ales rochia de la Athena Philip

Peste trei zile, Roxana Ciuhulescu se cunună religios cu Silviu Bulugioiu şi îşi botează şi copilul. Este un eveniment grandios, cu o semnificaţie importantă, iar ziua de dumincă fi una plină de emoţii. Va avea tort în formă de maşină, flori din hârtie şi va fi cununată de acelaşi preot care i-a căsătorit bunicii.

Coincidenţa sau nu, duminică, pe 7 octombrie, Roxana Ciuhulescu (39 de ani), femeia cu cele mai lungi picioare din România (122 cm), se căsătoreşte şi face botez chiar de Ziua Internaţională a Zâmbetului, aşa că are toate motivele să râdă din tot sufletul. Iată că, înainte cu o lună să schimbe prefixul, vedeta tv are parte de două evenimente grandioase prin prisma cărora se poate considera o femeie împlinită şi liniştită. A trecut printr-un divorţ anul trecut, însă Roxana nu a fost genul de femeie care să cadă în depresie ci, din contră, a luptat pentru fericirea ei şi a fetiţei sale, Ana Cleopatra (10 ani), pe care o are din căsnicia cu Mihai Ivănescu. Iată că acum este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta cu Silviu Bulugioiu, fost preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, dar şi cu cele pentru creştinarea băieţelului lor, Cezar, care a venit pe lume de ziua tatălui său, 12 iulie.

Tortul va fi în formă de maşină de teren


  Roxana și-a ales rochia de la Athena Philip
Roxana și-a ales rochia de la Athena Philip

Ambele momente vor avea loc în aceeaşi zi, iar vedeta tv s-a descurcat perfect cu organizarea lor. A ales rochia de mireasă şi o salopetă elegantă, create de  Athena Philip, a comandat tortul de 30 de kilograme în formă de maşină, cu o compoziţie delicioasă din spumă de ciocolată şi fructe de pădure, apoi s-a ocupat de decoraţiunile pentru restaurant, care sunt din hârtie şi sunt comandate de la “Paper Flowers”. Pentru cununia religioasă şi pentru botezul micuţului Cezar, Roxana a apelat la preotul la care ţine foarte mult şi care i-a căsătorit şi pe bunicii ei.

”Sunt bucuroasă, pentru că ne va cununa părintele Petrişor. Tot el i-a cunat şi pe bunicii mei. Pe 1 mai 1950 ei s-au căsătorit doar civil, pentru că bunicul era cadru militar, însă în 2001 le-am făcut o surpriză. Am cumpărat verighete şi l-am rugat pe părintele Petrişor să îi cunune religios. Iată că  mi-a venit rândul şi mie, iar părintele mă va cununa la Biserica Sfinţilor din Bucureşti”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu. Verighetele pe care le-au ales să le poarte toată viaţa sunt din aur alb, au data nunţii înscrisă pe ele, iar cea a Roxanei are încrustat un briliant. Silviu i-a făcut un jurământ interesant, căci i-a promis că îi va mai pune câte un briliant în fiecare an, simbolizând anii lor de căsnicie. La slujba din biserică va fi şi un cor de la Conservator, iar apoi cei 300 de invitaţi se vor bucura de un moment superb, căci Roxana şi Silviu vor deschide petrecerea cu un vals pe coregrafia Andreei Toma, prim balerină la Operetă. ”Va fi cea mai frumoasă zi pentru noi, am ales totul cu mare dragoste. Nu a fost uşor, mai ales că avem şi un bebe de patru luni acasă, dar ce mai contează când e vorba de asemenea eveniment?”, ne-a mai spus Roxana. După nuntă, cei doi miri se vor bucura de o săptămână de miere, pe care o vor petrece într-o ţară străină, cu mult soare.  

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1  Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg