Mădălin Ionescu, despre ieşirile nervoase ale Cristinei Şişcanu de la «Survivor 2020»: «Nu mi se pare de neiertat ce a făcut!»

Ultima actualizare:

    Mădălin Ionescu îşi apără soţia după valul de criticiFoto: arhivă personală
Mădălin Ionescu îşi apără soţia după valul de criticiFoto: arhivă personală

Cristina Şişcanu şi-a atras un val de antipatii după atacurile verbale pe care le-a lansat la adresa unor concurenţi de la "Survivor 2020", reality-show difuzat la Kanal d. Conturile reţelelor sociale ale vedetei au fost invadate de mesaje în care basarabeanca este pusă la zid şi criticată pentru reacţiile arogante şi comportamentul lipsit de fair-play faţă de coechipieri. În acest tăvălug de reacţii, Mădălin Ionescu a explicat care ar fi motivul pentru care soţia lui nu şi-ar fi controlat reacţiile nervoase.

Criticată dur de fanii emisiunii că provoacă doar scandal şi îşi tratează adversarii cu superioritate, Cristina Şişcanu a devenit unul dintre cei mai antipatici concurenţi de la Survivor. A intrat în dispute cu Războinicii, cărora le-a spus că sunt lipsiţi de eleganţă, şi a ajuns la cuţite cu Lola după o confruntare în care a arătat că nu are atuu-ri la capitolul sport. cel care o apăra este soţul vedetei. Mădălin Ionescu îi şi administează conturile de pe reţelele sociale, unde a încercat să gestioneze comentariile negative lansate de fanii emsiunii la adresa partenerei sale. Omul de televiziune s-a văzut nevoit să explice de ce mama fetiţei sale ar fi reacţionat astfel.   

Cristina Şişcanu, pusă în dificultate de probele sportive de la Survivor 2020
Cristina Şişcanu, pusă în dificultate de probele sportive de la Survivor 2020

"Cred că ea se aştepta, aşa cum au făcut-o mai mulţi faimoşi, că elementele sportive nu vor fi predominante. Sigur se aştepta ca problemele cu mâncarea să fie extreme de serioase, dificile să fie şi acomodarea cu condiţiile precare de igienă, absenţa unui spaţiu pentru dormit, procurarea hranei. Şi pentru asta cred că era pregătită. Cristina este o fire extreme de dârză. Extrem de rezistentă. Este o femeie cu un simţ al deminităţii ieşit din comun. Este altruistă. Are un suflet foarte bun şi cei care o cunosc ştiu exact ce spun. Din punctul meu de vedere a făcut faţă cu brio acestei provocări. Nu ştiu câţi din cei care o critic acum, ar putea trăi cu 100 de grame de orez pe zi, să locuiască în acele condiţii foarte dificile şi să mai facă faţă şi unei competiţii cu nişte oameni care şi-au dedicat viaţa sportului şi să mai fie şi lucizi, calmi şi tăcuţi, atenţi cu toată lumea. Ştiu lucruri pe care le-a făcut Cristina, pentru că le-a şi menţionat oarecum în momentul eliminării cumva supărată de situaţia prin care trece. Eu sunt foarte, foarte mândru de ea.

Echipa faimoşilor de la Survivor 2020 din care face parte şi Cristina Şişcanu
Echipa faimoşilor de la Survivor 2020 din care face parte şi Cristina Şişcanu

S-a dovedit a fi cu adevărat un supravieţuitor. Calităţile ei extraordinare de om care întotdeauna a făcut ceva pentru semenii ei i-au ieşit în evidenţă şi de această dată. Ştiu exact ce a făcut şi m-a surprins  extraordinar de mult pentru că eu aveam senzaţia că este mult mai sensibilă. Mă refer la faimoşi, toţi, au trecut prin situaţii limită. Merită felicitări! Mă bucur că în anumite momente Cristina a luat decizii care au schimbat în bine viaţa unora dintre membrii echipei. Toţi cei care judecă de pe margine, stând în faţa televizoarelor, condamnând-o că este cel mai slab om din echipă sau că a avut nişte reacţii temperamentale nu ştiu ce spun. Oamenii aceştia, eu nu am văzut atâta răutate în altă parte a lumii ca aici în România! Mie nu mi se pare deloc inexplicabil ce a făcut sau de neiertat. Până la urmă a avut o reacţie fără să jignească pe nimeni în momentul în care Războinicii se bucurau, intraseră atât de tare în joc, încât nu mai ţineau cont de faptul că un om are o problemă fizică gravă. Cazul lui Augustin Viziru, care îşi rupsese practic musculatura. A reacţionat  normal sub imperiul acelei situaţii. Ea fiind mai mai aprigă de felul ei, deşi este un om extrem de bun la suflet", a spus Mădălin Ionescu într-un video publicat pe canalul IGTv al Cristinei Şişcanu. 

Cristina Şişcanu, la cuţite cu o "războinică" de peste Prut

Nci conflictul pe care Cristina Şişcanu l-a avut cu Lola nu l-a îngrijorat pe Mădălin Ionescu, care a găsit explicaţii în favoarea soţiei sale. 

"A doua oară a avut o reacţie în faţa unei fete pe care o cunoşteam. Mă refer la Lola, care este şi basarabeancă, de altfel, ca şi Cristina, şi care a agresat-o. S-a dovedit lipsită de fair-play într-un moment al competiţiei, dovadă că a şi primit un cartonaş galben din partea organizatorilor şi asta a fost reacţia Cristinei. Aaaa, că nu i-a întins mâna în momentul în care Lola şi-a cerut scuze. Eu i-aş fi întins mâna. Sub imperiul lipsurilor, a privaţiunilor nu poţi să fii perfect. Sunt absolut convins că în momentul în care se vor întoarce în ţară, Lola şi Cristina vor vorbi absolut normal. Totul va fi pus pe seama acestei încercări în care oamenii nu pot fi impecabili, aşa cum suntem noi, cei care criticăm în permanenţă", a adăugat Mădălin Ionescu, dezamăgit de reacţiile pe care participarea Cristinei Şişcanu la Survivor 2020 le-a stârnit în mediul on-line.

Omul de televiziune consideră că soţia sa a fost votată să plece din Republica Dominicană pentru că nu ar face faţă cometiţiei din punct de vedere sportiv. "Se pare că cei mai mulţi dintre colegi au votat-o pentru eliminare considerând că este un concurent mai slab al echipei. Poate că este adevărat că din punct de vedere sportiv, Cristina nu şi-a arătat foarte mult calităţile sportive, însă şi-a arătat alte calităţi legate de flexibilitate, adaptabilitate şi de luarea unor decizii fabuloase în favoarea celorlalţi colegi şi eu sunt foarte mândru de ea. Ce mi s-a părut straniu nu e că a fost neapărat votată, propusă pentru eliminare, ci faptul că un sportiv exemplu cum e Cezar Juratoni a eliminat-o pe Cristina deşi nu-mi aduc aminte ca el să fii adus vreun punct echipei. Deci, eu ca bărbat nu aş fi putut să fac aşa ceva, în condiţiile în care nici el până acum nu s-a dovedit foarte util… de ce să propui tu o femeie spre eliminare? Dacă eram în situaţia asta eu mă propuneam singur spre eliminare. Nu am nimic cu Cezar. Toţi sunt nişte supravieţuitori din punctual meu de vedere. (...) Până la urmă nu e nicio ruşine să piezi o competiţie sportivă', a adăugat omul de televiziune. 

Citeşte şi:

Survivor România. Ruby, scoasă din joc: «Nici la spital nu are ce sa îmi facă»

Cine este Lino Golden de la «Survivor România». Este idolul noii generații 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net