Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Taormina! Cum și-a petrecut vacanța în Italia FOTO


    Actrița are planuri mari de viitorfoto: Guliver
Actrița are planuri mari de viitorfoto: Guliver

Mădălina Ghenea a vizitat Taormina, Italia, atât din plăcere, pentru relaxare și revigorare, cât și pentru a participa la cunoscutul Festival de Film de la Taormina, de unde nu a plecat cu mâna goală. Vedeta a obținut un premiu pentru apariția în filmul „Youth” („Tinerețea”), cel cu care a participat și la Cannes.

Manechinul și acrița româncă, Mădălina Ghenea, și-a petrecut vacanța în Taormina, unde a participat și la Festivalul de Film de acolo, miercuri (17 iunie). Se poate spune că vacanța ei a fost una de vis, întrucât vedeta a primit premiul „Rising Star Award – Vanity Fair & Shiseido” pentru apariția în pelicula „Youth” („Tinerețea”).

Cu această ocazie, Mădălina nu a ezitat să publice discursul cu care a primit premiul la Festivalul de Film din Taormina. Aceasta a scris cuvintele de mulțumire și pe pagina ei personal de pe o rețea socială.

Vă mulțumesc tuturor, mulțumesc Vanity Fair, mulțumesc Sicilia, mulțumesc Italia. Voi, această țară frumoasă, sunteți o parte foarte important din cariera mea. Așadar, acest premiu este deosebit de special pentru mine. Ultimele săptămâni de la Cannes încoace și de când s-a lansat filmul «Youth» au fost un vârtej de vânt minunat. Este totul atât de imprevizibil. A fost un privilegiu să fiu în filmul lui Paolo, este un adevărat geniu, o comoară națională cu siguranță, care pășește cu fermitate pe calea celor mai mari regizori ai Italiei. Așadar, pentru mine, să fi avut oportunitatea să lucrez cu el, și sper că vor fi mai multe, va fi întotdeauna un moment important în cariera mea. Totuși, când mă uit la acest premiu și mă gândesc la cariera mea, mă gândesc, de asemenea, cum să îmi folosesc influența crescândă pentru a-i inspira pe alții. Urmați-vă inimile și păstrațile întotdeauna deschise și indiferent de ce obstacole vă pune viața în cale, ridicați-vă înapoi, mândri, cu dignitate, și fiți întotdeauna generoși. Împărțiți-vă inimile. Un alt loc din lume care este foarte special pentru mine și o altă parte important din munca mea este Haiti. Cu «Artists for Peace and Justice», Haiti este un loc care a suferit injustiția sărăciei pentru prea mult timp, însă oamenii din Haiti sunt o inspirație în ceea ce privește decența, dignitatea și generozitatea. În toiul celor mai dure condiții, spiritul copiilor din Haiti este foarte puternic. Așadar, în această seară, vreau să dedic acest premiu lor, «Tinereței» lor, miilor de copii frumoși și deștepți de la Academia noastră pentru Pace și Justiție, copii care, în ciuda faptului că au atât de puțin, visează la atât de mult și dau tot ce au pentru a-și construe un viitor mai luminos, pentru a face Haiti un loc mai bun. Ei sunt adevăratele stele, iar exemplul lor mă inspiră să fiu o persoană mai bună. Mii de mulțumiri, Taormina!”, a spus Mădălina, odată cu primirea premiului.

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
5 roxana blenche chefi la cutite 4 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg