Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo: Cum l-a cucerit bruneta


    Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo au fost protagoniștii unei reclame extrem de sexyFoto: Getty
Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo au fost protagoniștii unei reclame extrem de sexyFoto: Getty

Se pare că Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo sunt într-o relație, conform presei internaționale. Au apărut din ce în ce mai multe zvonuri legate de presupusa poveste de iubire pe care o trăiesc cei doi, după ce frumoasa olteancă a apărut în reclama care promovează noul parfum al fotbalistului portughez.

De când fotbalistul s-a despărțit de Irina Shayk, presa mondenă a speculat că s-ar fi îndrăgostit de frumoasa româncă. Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo ar fi împreună și dincolo de culisele acelei reclame fierbinți.

Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo se sărută într-o reclamă incendiară

Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo: Bruneta a avut iubiți celebri

Presupusa relație dintre Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo a stârnit interesul presei internaționale. Publicația spaniolă Mundo Deportivo au numit-o pe româncă „sosia Irinei Shayk”. Olteanca are și ea în palmares iubiți celebri, precum Gerard Butler, Michael Fassbender, Leonardo Dicaprio, Lewis Hamilton și Marco Borriello. Jurnaliștii iberici au speculat că Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, bazându-se pe reclama incendiară în care au fost protagoniști și pe gusturile fotbalistului, numind-o pe brunetă „Irina Shayk  în varianta românească”. Presa a speculat că Ronaldo s-a îndrăgostit de Ghenea pentru că seamănă foarte bine cu fosta lui logodnică. Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo nu și-au confirmat relația.

Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo: Ce spune românca despre presupusa relație

După ce presa a scris despre relația dintre Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo, românca a vrut să lămurească lucrurile. Ea a mărturisit că a apărut în clipul de promovare al parfumului semna de fotbalistul de la Real pentru că și el a ajutat-o într-un proiect de caritate, al cărei ambasador este chiar ea, potrivit sport.ro.

“E o persoană foarte plăcută, iubește copiii și s-a implicat imediat în proiect. Când e vorba de acte de caritate, Cristiano este foarte săritor”, a spus Mădălina Ghenea.

Cu toate că presa internațională s-a axat mai mult pe presupusa relație dintre Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo, jurnaliștii spanioli au remarcat frumusețea româncei. Au lăudat-o pentru ascensiunea explozivă pe care a avut-o în lumea fimului și pentru faptul că a devenit o celebritate de calibru internațional. 

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg