Magda Ciumac, întâlnire de gradul zero cu „rivala” ei

Magda și fosta soție a lui Andrei Rain s-au pozat împreună
Magda și fosta soție a lui Andrei Rain s-au pozat împreună

Bruneta a vrut să le demonstreze răutăcioșilor că este bună prietenă cu fosta soție a omului de afaceri Andrei Rain (51 de ani). Magda Ciumac (31 de ani) așteptat cu nerăbdare ca iubitul ei să se despartă de Versavia, femeia care i-a fost rivală aproape cinci ani. Cu toate acestea, vedeta vrea să pară că e în relații bune cu fosta ei rivală.

Magda Ciumac a publicat o serie de imagini în care apare alături de Versavia Rain-Vitan, alături de un mesaj dedicat răutăcioșilor: “Dragi bârfitori, mincinoși, răutăcioși și pupincuriști, cu pozele astea, de azi sper să vă închide gura. Noi, cele două doamne. Nu suntem circare, certărețe, bătăușe ori dușmance cum mulți v-ați permis a da verdicte și a bârfi pe colțuri. De la angajați la oameni de pe stradă. De la slugi la așa zișii prieteni. Doamna este fosta soție a celui numit Andrei, partenerul meu. Doamna care a divorțat. Doamna care a mâncat azi cu mine, care e finuță dinstinsă și sinceră, credincioasă și de trei ori femeie. Am stat la masă și înainte de divorț și acasă la dânsa și azi 7 ore, la o întâlnire. Am râs, am plâns, am vorbit frumos, ne-am amintit. Trăim, vorbim, credem în Dumnezeu și în destin”.


    Magda și fosta soție a lui Andrei Rain s-au pozat împreunăFoto: Arhiva personală
Magda și fosta soție a lui Andrei Rain s-au pozat împreunăFoto: Arhiva personală

Relația Magdei Ciumac cu Andrei Rain a început în anul 2011, pe când el era căsătorit cu Versavia. Afaceristul este mai în vărstă cu 20 de ani decât Magda. La rândul ei, bruneta a fost măritată cu  luptătorul Tolea Ciumac, alături de care are un băiețel, Sasha.  Andrei Rain s-a apropiat de focoasa brunetă, dar și de copilașul ei, apoi a cerut-o de soție și au oficializat relația. 

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cumparaturi femeie magazine jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg