Magda Ciumac, pe masa de operație: „Am dureri groaznice”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Magda Ciumac, fosta soție a luptătorului basarabean, Tolea Ciumac, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Bruneta ne-a dezvăluit că în perioada următoare este nevoită să ajungă pe masa de operație.

„De câțiva ani am dureri groaznice de omoplat și cervicală, dar sunt bine! Urmez acum un tratament indicat de medici, după care trebuie să mă operez! De vreo 4-5 ani am și atacuri de panică și anxietate”, a spus Magda Ciumac, pentru Click!

Își crește singură copilul

Magda Ciumac și Tolea Ciumac au ajuns în atenția publicului după ce au fost invitați seară de seară, în emisiunea lui Dan Diaconescu, pentru a discuta despre moartea suspectă a avocatei Elodia Ghinescu din anul 2007. Timpul a trecut, iar cei doi au divorțat în 2008 cu scandal, chiar dacă au un băiat de 17 ani, cu care sportivul nu ține legătura.

„Alexander, pentru că așa îl chemă în certificatul de naștere, Sasha îi spuneam noi când era micuț, este în ultimul an de liceu! Este un copil bun, sensibil și foarte deștept! Băiatul nu a mai vorbit cu tatăl său de mulți ani! Un om care își vede copilul doar de 3 ori în 18 ani, nu poate fi numit tată! Mai ales nu poate fi numit tată dacă nu-și iubește, susține și apără propriul copil, fie și de la distanță”, a mai spus Magda Ciumac, pentru Click!

Relație specială

Magda Ciumac ne-a mai vorbit și despre relația frumoasă pe care o are cu fiul său:

„Relația mea cu fiul meu, este o relație frumoasă! Am ținut loc și de mamă și de tată! L-am educat cum am crezut, considerat, știut și putut! Vreau să cred că mi-a ieșit. Secrete, avem cu toții! Și dacă are secrete, față de mine, este normal! Are viața lui! De obicei, îmi povestește, mă anunță ce și cum! Dar o mamă adevărată simte mereu ce gândește copilul ei și invers”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net