Magda Ciumac se întoarce în televiziune. Declaraţii exclusive

Ultima actualizare:

    Magda Ciumac e supărată pe actuala parteneră de viaţă a lui Toleafoto: arhiva personală
Magda Ciumac e supărată pe actuala parteneră de viaţă a lui Toleafoto: arhiva personală

Era o prezenţă constantă în emisiunea lui Dan Diaconescu, dar a dispărut de mai mulţi ani de pe sticlă. Magda Ciumac este pregătită să revină şi s-a implicat într-un proiect ambiţios de televiziune. Va fi invitată permanent într-o emisiune de tip tabloid la un post local din Timişoara.

A lăsat Capitala pentru oraşul de pe Bega şi bine a făcut. Viaţa Magdei Ciumac s-a schimbat de acum şapte ani de când dansa pe mese în "garsoniera" lui Dan Diaconescu. Bruneta s-a cuplat de cinci ani cu Andrei Rain, un prosper om de afaceri, iar recent a anunţat că se va întoarce pe sticlă. Magda va fi invitată constant în platoul unei emisiuni mondene la Tele Europa Nova. În fiecare zi de vineri, fosta colaboratoare a lui Dan Diaconescu va analiza personajele mondene ale momentului împreună cu prezentatoarea Roxana Lungu, gazda emisiunii.

"Televiziunea este ceea ce iubesc. În timp, vreau să mă axez pe ştiri. Este un vis de-al meu de a prezenta ştirile. O admir pe Andreea Berecleanu. Enorm. Emisiunea va fi vineri seara când concurenţii Dan Capatos şi Mădălin Ionescu nu sunt în emisie. Este şi dorinta lui Andrei. Indiferent ce am şi cât timp am, vreau să fac şi eu ceva. El a ţinut mult să dovedesc lumii că sunt mai mult decât iubita unui om cunoscut din Timişoara. Vreau să-i mulţumesc lui Andrei, domnului Stelu Iordache, patronul postului, colegei mele Roxana Lungu, lui Sasha Alexander, fiul meu în vârstă de nouă ani şi lui Dumnezeu", a povestit Magda pentru Click! 

Magda Ciumac a încercat să-şi facă o carieră în tv şi în trecut, prin numeroasele apariţii la OTV, s-a apucat de cântat, lansând un album cu Nicolae Guţă, însă nimic din toate acestea nu i-au adus satisfacţie. A participat chiar şi la un show matrimonial "Inelul cu diamant", de la Euforia Tv, iar câţiva ani a dispărut din peisajul monden. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net