Magda Ciumac și-a prezentat viitorul soț! E îndrăgostită de italian până peste cap

simeon stalpnicul png
Magda Ciumac vrea sa devina sotia unui italian foarte bogatfoto: Facebook

Magda Ciumac pare să fie amorezată până peste cap de un italian avut, bărbat pentru care, în aproape fiiecare weekend, merge în Peninsulă alături de fiul ei și petrece în brațele acestuia.

Magda Ciumac (33 de ani), fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac, de care a divorțat în 2008 și cu care are un băiețel de 11 ani, Sasha, s-a despărțit cu ceva vreme în urmă de omul de afaceri timișorean Andrei Rain și a ajuns în brațele unui Italian avut. De altfel, din dragoste, Magda Ciumac face și naveta și are planuri mari. “Sunt fericită acum cu relația pe care o am! Încă nu m-am stabilit în Italia. În timp, probabil o să se întâmple și asta. Acum fac naveta. Merg o dată, chiar și de două ori pe săptămână până acolo. M-am obișnuit cu situația asta, fac acest lucru de aproape un an. Am 150 de zboruri până acum”, a declarat Magda Ciumac pentru Click!.

simeon stalpnicul png
Magda Ciumac este indragostita lulea de italianfoto: Facebook

De altfel, la sfârșitul anului trecut, Magda Ciumac recunoștea că a fost cerută de soție de italianul cu pricina. “Am fost cerută de nevastă zilele trecute. Am zis ”Da”. Domnul este un fost primar. Ne înţelegem foarte bine. Ne-am mai văzut acum 5 ani, tot într-un aeroport. Ne-am amintit după 5 ani că ne cunoaştem. Are cam toată lumea la picioare, deoarece este şeful masonilor din Italia”, a declarat Magda Ciumac, în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”.

simeon stalpnicul png
Magda Ciumac este indragostita lulea de italianfoto: Facebook

Iar acum, pare-se, Magda a decis să îl prezinte tuturor pe noul ei soț, ea postând pe contul ei de socializare mai multe fotografii în compania lui Savino Torraco, italianul cu care se va căsători.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
10  m1 abrams jpg jpeg
Scandal în Parlament FOTO: Captură Video George Simion
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg