Magda Pălimariu arată mai ceva ca divele din Playboy! A făcut senzație după ce s-a dezbrăcat

Ultima actualizare:

Magda Pălimariu (42 de ani) este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, iar recent a publicat un videoclip pe pagina sa de Instagram în care apare într-o ipostază nu tocmai obişnuită.

Magda Pălimariu foto: Instagram
Magda Pălimariu foto: Instagram

Magda Pălimariu nu prea publică imagini cu ea în ţinute sumare, dar a făcut admiratorilor săi o surpriză plăcută, cu un clip publicat recent. În filmuleţul de pe Instagram, prezentatoarea Pro TV apare într-un costum de baie bej cu negru, în timp ce se îndreaptă, senzual, spre piscină. A intrat în ea, iar apoi a ieşit udă. 

Madga a avut, însă, grijă să nu arate prea mult, iar costumul ales este unul întreg, cu un fel de bluză în partea de sus, cu puţină mânecă, dar cu un decolteu generos. Prezentatoarea meteo şi-a etalat, totuşi, picioarele lungi şi subţiri, pe care le pune în valoare cu orice ocazie. 

Ce face Magda Pălimariu pentru a-şi menţine greutatea

Într-un interviu recent, pentru OK! Magazine, Madga Pălimariu a dezvăluit că evită dietele şi nu îşi refuză nimic, dar e atentă ca alimentaţia sa să fie una echilibrată şi face pilates, dansează şi iese la plimbări lungi, pentru a îşi menţine greutatea. 

"În primul rând, încerc să nu pun acele kilograme. Am renunţat la diete şi nici nu mă mai frustrez, interzicându-mi lucruri. Dacă am poftă de ceva dulce – mănânc. Dar cred că este foarte important să învăţăm să avem un echilibru alimentar, să ştim să gustăm (nu să ne săturăm) şi să introducem mişcarea în activitatea noastră. Eu, de exemplu, prefer să fac pilates, dar îmi place şi să dansez sau să fac plimbări lungi – aşa reuşesc să menţin şi greutatea", a povestit Magda Pălimariu, într-un interviul pentru Ok! Magazine.

Prezentatoarea de la Pro TV a recunoscut însă că a avut perioade când se înfometa, mai ales în perioada adolescenţei. 

"În ultimii ani, cateogric nu mă înfometez. Dar am trecut şi eu prin perioada adolescenţei când încercam să slăbesc cu diete care nu se potriveau organismului meu", a completat Magda.

Ce crede Magda Pălimariu despre operaţiile estetice

Vedeta Pro TV a vorbit şi despre operaţiile estetice şi a explicat că, deşi în acest moment nu are nicio intervenţie, ar fi dispusă să apeleze la ele, pe viitor.

"Nu sunt împotriva lor, ba chiar dacă pe cineva ajută să capete încredere în sine mi se pare o decizie bună. Personal, nu aş fi de acord cu lucruri exagerate. Nu am apelat la intervenţii estetice, însă nu spun nu pe viitor", a mai declarat Magda Pălimariu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net