Magda Pălimariu vorbește deschis despre divorț: ”Nu consider că am pierdut ceva”

Ultima actualizare:

    Magda Pălimariu e din 2016 o femeie divorțatăfoto: Sorin Stana
Magda Pălimariu e din 2016 o femeie divorțatăfoto: Sorin Stana

Am aflat despre cea care ne aduce ştirile despre vreme că ea însăşi este un om solar, care iubeşte viaţa, fără nevoia de-a da explicaţii ori prognoze

Ne-am obişnuit s-o vedem mereu senină şi zâmbitoare, prezentând rubrica „Meteo“ la Pro TV. Şi tot adesea o urmărim în pictorialele ei splendide la malul mării. Evident, la uşa ei bat mulţi admiratori, dar foarte rar ne e dat să şi aflăm despre ei. Ca de pildă, momentul căsătoriei sale, când mirele a rămas în anonimat. Sau divorţul ei, dezbătut la luni de zile după ce a fost pronunţat. De ce simte nevoia să-i ţină în umbră pe partenerii săi? Şi de ce viaţa ei e încă un mister, deşi o ştim de mai bine de 10 ani? Iată câteva răspunsuri.

Eşti mereu fresh şi pare că timpul stă în loc pentru tine. De câţi ani eşti în Pro TV?Se fac 11 ani de când sunt în Pro TV şi 14 de televiziune. Eu am crescut la Sibiu şi am făcut facultatea la Cluj. În 2003-2004 m-am mutat de tot la Bucureşti, am început să lucrez în televiziune, am făcut masterul în jurnalism, după care a venit şansa cea mare să intru în Pro TV.

Care a fost cea mai grea încercare de care ai avut parte? Când ai fost cel mai jos?Au fost destule astfel de situaţii! De exemplu, 2016 a fost un an extrem de greu, o dată pentru că m-am despărţit de fostul meu soţul, ne-am rupt unul de celălalt, după care m-am rupt de tatăl meu. Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta.

Deci practic ai pierdut, în acelaşi an, doi bărbaţi importanţi.N-aş putea spune că am pierdut doi bărbaţi, pentru că pe fostul meu soţ nu l-am pierdut.

Citește în continuare declarația extrem de sinceră a Magdei Pălimariu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net