Magda Vasiliu, mesaj dur pentru politicieni: „Ne râd în nas cu dinții lor stricați”

24 octombrie 2017
article img
Magda Vasiliu are puterea să zâmbească din nouFoto: Prima Tv

Magda Vasiliu continuă lista criticilor, iar de această dată, ținta o reprezintă politicienii care se află la guvernare. Prezentatoarea Tv este, pe bună dreptate, nemulțumită de legea care privește grațierea în masă a deținuților.

Magda Vasiliu și soțul ei se află în Italia pentru a fi alături de fiul lor, supus la un tratament împotriva cancerului, deoarece în România nu a fost posibil acest lucru. Suferința băiețelului său a determinat-o să fie mai severă ca niciodată în privința măsurilor aberante pe care le iau politicienii de la noi, astfel că le-a transmis un mesaj:

„Ok, avem infractori, violatori, tâlhari în libertate, pentru că, vezi Doamne, ne sanționează Bruxelles-ul pentru condițiile din pușcării, condiții care nu permit respectarea drepturilor omului. Dar pentru drepturile oamenilor ca mine, cine se sesizează? Adică, eu n-aș avea dreptul să stau la mine în țară, să-mi pot trata copilul în condiții europene la mine acasă? De ce nu se sesizează nimeni indivizii ăștia scorțoși de la Bruxelles să pentru dreptul copiilor de a primi sânge, de exemplu, când au nevoie, nu doar când se găsește...de ce nu- interesează pe acești europeni drepturile bolnavilor din spitale? Sau, poate îi interesează, dar cred că primii interesați să pună în ibertate infractori au în spate idei mult mai perfide și mai ascunse...Fiecare pușcăriaș eliberat are familie, neam, tovarăși, care vor mulțumi PSD-ului că l-a eliberat pe unul de-al lor și vor vota corespunzător, laolaltă cu cei care acceptă pelerinajele pe banii primarilor din localități în care lipsesc, de exemplu canalizarea sau iluminatul public...lor li se alătură pensionarii care se bucură pentru câțiva lei și cei care nu știu de capul lor, n-au pus mâna pe o carte și pot fi cumpărați cu doi mici și o halbă cu bere răsuflată...Mă întreb câți din pușcăriașii eliberați se vor angaja și vor plăti taxe (deși mi-e greu să cred că li vo găsi ceva) și câți vor îngroșa rândurile asistaților social și așa mult prea mulți...? Și, vorba lui Cosmin Stoian, noi continuăm să tăcem într-o liniște criminală...iar în timp ce noi tăcem, ei își bat joc și ne râd în nas cu toți dinții lor stricați la vedere...”, a scris Magda Vasiliu pe rețeaua de socializare.