Maia Morgenstern, sancționată de Zuckerberg? Dezvăluirea cutremurătoare a actriței

Ultima actualizare:

Maia Morgenstern și-a anunțat urmăritorii de pe Facebook că nu mai primește notificări pe platforma de socializare și astfel nu poate răspunde comentariile pe care le primește la postări. Actrița a făcut, cu această ocazie, o mărturisire copleșitoare despre momentele deosebit de grele prin care a trecut de-a lungul vieții. 

Maia Morgenstern

Maia Morgenstern, 60 de ani, una dintre cele mai remarcabile actrițe din România, recunoscută în plan internațional și nominalizată la Oscar, a avut parte de o surpriză neplăcută pe social-media. Artista a descoperit recent că nu mai primește notificări pe contul personal de Facebook, astfel că nu mai poate comunica cu cei care îi lasă comentarii la postări. 

Actrița a făcut cu această ocazie o mărturisire teribil de tristă despre momentele dificile prin care a trecut pe vremea când era tânără și despre perioada cu multe neajunsuri pe care a avut-o de înfruntat familia ei. 

«Scuze, iar nu pot vedea notificările! Nu pot răspunde, pe cale de consecință! Știți, alea cu clopoțelu'..

Da' cu i-oi fi supărat, frate?! Cu ce? Ca nu m-am apucat sa povestesc deloc cât de frig mi-a fost în apartament, în tinerețe! Ca n-am zis nimic despre sechelele lăsate de bolile îndurare de copilul meu: pneumonie după pneumonie, din cauza frigului din casă. N-am povestit cum usca mama scutecele nepoțelului pe frânghia din bucătărie, că lăsăm aragazul să meargă, să ne mai încălzim. Da'l păzeam: avea flacăra mică, mititică. Si se putea stinge in orice moment- era periculos. Și rău mirositor: gaze. Nu, nu găteam în timpul zilei, n-aveai cum...nici în două ore nu fierbea...fiertura. Nu, de gătit, găteai noaptea. Ce găseai. În fine. N-am scos o vorbuliță pe tema asta! Nimicutza.

Și, la urma urmei, poate-or fi fost alții care n-au trăit aceste experiențe. Mai știi?!?!? Poate or fi avut alte surse, resurse, condiții, conexiuni, situații...sau situați?!? Bine situați?!? Poate, n-am de unde să știu. Nici ei n-au cum să știe ce-am trecut/ trăit io. Asta este.

Da' n-am zis nimic. Și-acum să nu văz eu notificările?!? Ei, nu le văz. Ăsta-i situația: pe austeritate, așa. Și cu asta sunt obișnuită.» a scris Maia Morgenstern pe Facebook. 

Maia Morgenstern, despre destinul tatălui ei: «Supraviețuise Holocaustului, nu-i mai era teamă de nimic»

Maia Morgenstern a primit recunoaștere la nivel internațional după ce a interpretat rolul Fecioarei Maria, în filmul «Patimile lui Christos», regizat de Mel Gibson. Pentru prestația ei din filmul lui Gibson, Maia Morgenstern a primit chiar și o nominalizare la Oscar.

Artista s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe momente dureroase din cauza faptului că este evreică. Maia a povestit, cu ceva timp în urmă, cum tatăl ei, un supraviețuitor al Holocaustului, a fost dat afară din funcția de profesor, astfel că mama era cea care aducea bani în casă. 

„Mama lucra și tata stătea acasă și se ocupa de mine pentru că fusese dat afară de la catedra de matematici deoarece îndrăznise să critice regimul, direct și pe față. Supraviețuise Holocaustului, nu-i mai era teamă de nimic. L-au dat afară în sensul că nu mai avea niciun fel de servici. Tata n-a avut pensie, n-a avut nimic. Tata n-a vrut să dea în judecată statul român, deși au venit și mi-a spus că au găsit dosarul, ar fi avut dreptul să pornească o acțiune. Tata traducea cărți, mama era cea care punea pâine pe masă, zi de zi, lună de lună.", în cadrul podcastului lui Morar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net