Mama Antoniei, sexy la 50 de ani cu cremă de gălbenele de trei lei!

28 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
O familie zâmbitoare şi frumoasă: Denise Iacobescu, împreună cu fiica sa, Antonia, şi cu nepoţelul DominicFoto: Arhivă Personală

Peste câteva luni împlineşte 50 de ani, însă nimeni nu-i dă vârsta din buletin. Mama Antoniei nu are nici o operaţie estetică şi nu pierde timpul pe la salone, aşa cum fac alte dive. Denise Iacobescu foloseşte creme de gălbenele de trei lei, zâmbeşte, e dependentă de îngheţată şi aleargă după nepoţi. Soacra lui Velea ne-a “vândut” trucurile de frumuseţe.

Are 1, 75 metri, trup de gazelă şi, deşi nu  mai este o puştoaică, mama Antoniei întoarce capetele bărbaţilor fără să poarte tocuri şi fuste mulate, ci doar adidaşi şi pantaloni de trening. Unde mai pui că Denise Iacobescu împlineşte 50 de ani anul viitor, în iulie.

A ajuns să fie des întrebată cum ruşeşte să fenteze trecerea timpului. De la 13 ani, Denise a practicat volei, timp de cinci ani, apoi gimanastică, doi ani, iar acum câţiva ani a mers, din plăcere, la scrimă. Este o femeie activă, aleargă după cei doi nepoţi ai săi, Maya şi Dominic, şi, în curând, urmează să alerge şi după cel de-al treilea, căci cântăreaţa Antonia se pregăteşte să aducă pe lume încă un băieţel.

Mâncarea, sportul şi cremele fac parte din ritualul ei. “Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi.  Fac 50 de ani, pe 16 iulie, şi toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare: “Ce tot faci, de eşti aşa?”. Păi, merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult” a declarat Denise Iacobescu, pentru Click!

simeon stalpnicul png
Denise merge la sală, dar face exerciţii şi acasăFoto: Arhivă Personală

Nu are operaţii estetice şi foloseşte creme ieftine, iar baia ei arată ca un studio de cosmetică: “Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”, ne-a mai spus mama Antoniei.

simeon stalpnicul png
Van Damme a fost cucerit de frumuseţea bruneteiFoto: Arhivă Personală

Când vine vorba despre alimentaţie, Denise nu face foamea. “Mănânc cam tot ce vreau. Dulciurile sunt păcatul meu. Îngheţata e pe primul loc, apoi amandinele. Nu sunt simandicoasă la mâncare, însă am renunţat la pâine”. Denise va împărtăşi toate secretele sale de frumuseţe într-o carte. “Am reuşi să scriu o cărticică despre ritualul meu. E ca un jurnal, ceva lejer, din rutina mea. O lectură uşoară pentru prietenele mele”, ne-a mai spus viitoarea soacră a solistului Alex Velea.

simeon stalpnicul png
Lucrează fără antrenorFoto: Arhivă Personală

Anastasia Lazariuc îşi înviorează tenul cu iaurt, iar Corina Chiriac cu gălbenuş de ou de ţară

simeon stalpnicul png
Anastasia Lazariuc are 63 de ani

Nici celebrele soliste ale “Epocii de Aur”, Anastasia Lazariuc şi Corina Chiriac, nu dau o avere pe creme de faţă: “Am multe reţete băbeşti. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl întind pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Şi pentru păr e minunat”, ne-a spus Corina Chiriac.

simeon stalpnicul png
Corina Chirac are 67 de ani

Anastasia se bazează pe legume şi pe lactate: “Recomand iaurtul amestecat cu infuzie de muşeţel sau cu zeamă de castravete, la care se adaugă câteva picături de lămâie, pentru tenul gras”, a spus solista.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg