Mama Laurei Stoica, declarații dureroase la 16 ani de la moartea artistei: «Nu i-ar fi plăcut să vadă că sunt la pământ»

Ultima actualizare:

Pe 9 martie se împlinesc 16 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Artista se întorcea de la un concert atunci când mașina în care se afla alături de cel care avea să îi devină soț a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Impactul a fost unul cumplit, Laura Stoica, însărcinată la acea vreme, a murit pe loc. La fel și bărbatul pe care îl iubea, Cristian Mărgescu. 

Laura Stoica a murit la 38 de ani
Laura Stoica a murit la 38 de ani

Laura Stoica și-a pierdut viața în urmă cu 16 ani din cauza unui accident rutier produs de șoferul unui alt autoturism care a adormit la volan și a intrat în coliziune cu mașina în care se afla ea și logodnicul. Laura se pregătea să devină mamă și traversa o perioadă fericită a vieții sale, căci avea planuri de nuntă alături de Cristi Mărgescu. Impactul a fost unul devastator, iar Laura și Cristi au murit pe loc. 

Mama Laurei Stoica, declarații dureroase la 16 ani de la moartea artistei

La 16 ani de la producerea tragediei, mama Laurei își aduce aminte cu drag de fiica sa, însă nu dorește să vorbească despre accidentul care i-a provocat atât de multă durere. Elena Stoica a organizat o pomenire pentru Laura la Cimitirul Bellu, iar cei care au dorit să își amintească de artistă au participat la eveniment. 

Mie îmi face plăcere să îmi amintesc de fiica mea pentru că eu sunt mândră de ea și nu am de ce să sufăr când îmi amintesc de ea. Dar nu îmi place să vorbesc despre momentul acela, îmi place să vorbesc doar despre ea", a povestit Elena Stoica. 

Mama artistei susține că încearcă să-și trăiască viața așa cum poate mai bine pentru că este conștientă că Laurei nu i-ar fi plăcut să o știe tristă și doborâtă de încercările dificile prin care a trecut. 

„Dacă Dumnezeu mi-a dat zile, în continuare, am considerat că trebuie să le trăiesc. Și să le trăiesc bine. M-am gândit și la ea și mi-am dat seama că nu i-ar fi plăcut să mă vadă că sunt la pământ. Am făcut tot ce am putut ca să fiu bine și sunt bine în continuare", a explicat Elena. 

Elena Stoica este sprijinită de frații Laurei 

Elena Stoica este alinată de ceilalți doi copii pe care îi are, frații Laurei și de nepoți. Femeia a dezvăluit că fii ei îi sunt de un real ajutor și o sprijină întotdeauna în treburile casei, dar și din punct de vedere emoțional. 

„Îmi sunt alături și cei doi fii ai mei, Alexandru, care e în București și se ocupă de Fundația Laura Stoica și Sebastian, care este în Anglia și care mi-a dăruit doi nepoți", a mărturisit Elena. 

Laura Stoica era considerată una dintre cele mai importante voci feminine din industria muzicii rock din țara noastră. Ea s-a remarcat prin timbrul vocal deosebit, iar unele dintre cele mai cunoscute melodii interpretate de solista sunt „Un actor grăbit", „Doar tu', „Toamnă pe autostradă", „Sunt cuminte", „Focul', „Cartierul cântă rock", „Mai frumoasă" și „Mereu mă ridic".

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net