Mama Mariei rupe tăcerea: «Marcel m-a sunat la 1 noaptea ca să-mi spună că divorţează»

6 septembrie 2017
simeon stalpnicul png
Marcel Toader şi Maria Constantin au decis să pună capăt mariajului, după o relaţie de 4 ani

În plin scandal dintre Maria Constantin şi Marcel Toader, mama solistei de muzică populară rupe tăcere. Deşi Marcel a acuzat-o pe cântăreaţă de infidelitate, Carmen susţine că problemele dintre ginere şi fiica sa au început de fapt imediat după nuntă. În plus, femeia e de părere că Maria a părăsit căminul conjugal din cauza lui.

Pe data de 13 septembrie, Marcel Toader (55 de ani) şi Maria Constantin (30 de ani) vor face act de prezenţă la notar pentru a semna certificatul de divorţ. Afaceristul şi cântăreaţa vor pune capăt unei relaţii de patru ani şi unei căsnicii care pe data de 26 septembrie ar fi ajuns la doi ani. Afaceristul a arătat-o vinovată pentru destrămarea căsătoriei chiar pe soţia sa, pe care a acuzat-o de infidelitate.

Divorţează pe 13 septembrie, la notar

simeon stalpnicul png
Carmen Constantin ne-a vorbit, în exclusivitate, despre căsnicia destrămată a celebrei sale fiice cu Marcel Toader

El a declarat luni, la ”Xtra Night Show” (Antena 1) că Maria ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Cătălin Tutilescu-  şeful Gărzii de Mediu Mehedinţi şi fiul chestorului Marian Tutilescu, care este însurat şi are doi  copii. Deşi acuzaţiile sunt grave, Maria Constantin continuă să tacă, însă mama ei îi sare în apărare. Carmen Constantin ne-a spus că i s-a făcut rău după ce Marcel a sunat-o să-i dea vestea divorţului: ”El o acuză de infidelitatea pe fiica mea, dar fără dovezi. Motivul acestui divorţ este chiar el. Ştim ce a făcut, însă eu prefer să tac deocamdată. Marcel m-a sunat la ora 1 noaptea, ca să-mi spună că divorţează. Eu i-am spus că e problema lor. Nu mi s-a părut normal să mă sune la ora aia, m-am speriat, mi-a fost rău pentru că am crezut că s-a întâmplat ceva mai grav. Eu nu i-am sunat aşa târziu niciodată, doar când a murit soţul meu. În rest, nu mi-am permis să-i deranjez. Maria mi-a spus că divorţează din multe motive, nu mai era fericită cu el”, ne-a declarat soacra lui Marcel Toader.Femeia spune că problemele între fiica sa şi Marcel au început de acum doi ani, după ce s-au căsătorit: ”Păcat că aproape patru ani a fost bine, apoi când se iau hotărâri se împroaşcă cu noroi. După nuntă lucrurile s-au înrăutăţit, pentru că după ce se semnază actele, nu mai este iubită, ci proprietate şi se cuvine să te comporţi cum vrei cu ea. Eu şi soţul meu am simţit şi am ştiut tot timpul că ceva nu e în regulă, însă nu m-am băgat nici o clipă. Am susţinut-o pe Maria şi i-am spus că, indiferent ce i se întâmplă, are uşa casei mele tot timpul deschisă. Eu am învăţat-o să-şi ia casă, mai ales că are un copil, în plus casa în care stătea cu Marcel rămânea copilului lui şi era normal să aibă şi ea ceva al ei”,  a mai povestit pentru Click!, Carmen, mama Mariei Constantin.

Mariei i-a crescut de cinci ori tariful de când e cu Marcel

simeon stalpnicul png
Maria cântă acum pe 1.000 de euro la nunţi

Un scandal de amploare nu creşte doar cota de notorietate, ci umflă şi buzunarele protagoniştilor. Dacă Marcel Toader se îmbogăţeşte cu mii de euro, din apariţiile tv, iată că Maria Constantin a avut şi ea de câştigat de pe urma mariajului cu vestitul afacerist. ”Înainte să fie cunoscută, Maria Constantin cânta prin bodegi pe 800 de lei. De când a descoperit-o Marcel, care i-a transformat look-ul, ea a ajuns să ia 1.000 de euro pentru o oră de cântare. Are în jur de patru cântări pe lună, a ajuns să strângă bani ca să-şi ia singură casă când înainte nici nu visa. Păcat că l-a înşelat şi pe primul soţ, şi pe Marcel cu acelaşi bărbat”, ne-au declarat surse din preajma artistei.

florin calinescu png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
4 adriana lima 2 jpg jpeg
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg