Mămica Sore, mai emoționată ca niciodată de când o are pe Erin

Ultima actualizare:
De când o are pe Erin, Sore radiază de fericire
De când o are pe Erin, Sore radiază de fericire

Sore (26 de ani) a devenit mămică doar în urmă cu cinci zile, când a născut-o pe Erin, micuța care de atunci îi înseninează viața. Deși noua postură de mămică îi ocupă tot timpul, Sore este mai fericită ca oricând și nu simte nicio povară atunci când își petrece nopțile pentru a o veghea pe micuța ei.

Sore și-a exprimat primele gânduri de mămică pe blogul ei, acolo unde le-a și făcut cunoștință cititorilor cu Erin, fetița de nota zece pe care a adus-o pe lume în 25 martie: "Încă nu m-am dezmeticit și am impresia că trăiesc un vis. S-au făcut deja cinci zile de când adorm și mă trezesc cu gândul către Erin, pe care o cunosc, o simt, o miros și strâng la pieptul meu cât de des se poate. Mă trec zeci de sentimente noi, mă simt o mamă leoaică, dorm noaptea cu un ochi deschis, o privesc de sute de ori pe timpul zilei și mă minunez că EA e a mea.

O făptură atât de gingașă, cuminte, cu un zâmbet ștrengar, buze groase și ochi migdalați. Mă simt cea mai norocoasă pentru că m-a ales să îi fiu mamă și abia acum am înțeles ce înseamnă să plângi de fericire, cu adevărat. Iubirea ce o simt acum în mine nu cunoaște limite. Revin cu povestea zilei în care ne-am cunoscut, cât de curând… (cum fug la papa, nani etc)".


    De când o are pe Erin, Sore radiază de fericireFoto: arhivă personală
De când o are pe Erin, Sore radiază de fericireFoto: arhivă personală
image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png