«Marcel Pavel se simte bine, dar este speriat». Detalii despre starea de sănătate a artistului

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel, alături de familia sa. Soția și copiii își vor face și ei testele pentru a afla dacă au luat boala
Marcel Pavel, alături de familia sa. Soția și copiii își vor face și ei testele pentru a afla dacă au luat boala

Ceea ce miercuri era doar o suspiciune, joi s-a confirmat: Marcel Pavel are Covid-19. Artistul, în vârstă de 60 de ani, a fost internat încă de miercuri noapte la Spitalul Matei Balş din Bucureşti, unde este supus unui tratament medicamentos. Joi, atât familia sa, cât şi alte persoane cu care a intrat în contact, urmau să-şi facă testul.

Artistul acuza de mai multe zile simptome de răceală şi a decis să facă testul pentru Covid-19, ca să-şi ia de o grijă. Marcel era convins că nu este vorba despre coronavirus, pentru că nu manifesta simptomele tipice pentru Covid-19. Deşi aştepta rezultatul abia joi, el a primit răspunsul analizelor încă de miercuri seară. Aşa că interpretul a fost dus imediat la Spitalul de boli infecţioase Matei Balş din Capitală pentru noi investigaţii şi tratament medicamentos. Deşi nu e tratat decât cu paracetamol, artistul va trebui să stea internat până ce medicii vor constata că este vindecat.

”Marcel este confirmat cu noul coronavirus, dar se simte bine, probabil este mai mult speriat. Starea sa de sănătate este stabilă. Doctorii i-au prescris paracetamol şi îl ţin sub observaţie. Le-a interzis cadrelor medicale să dea vreo declaraţie presei”, ne-a dezvăluit o sursă din apropierea familiei. 

Marcel cu Richard si Sasha
Marcel cu Richard si Sasha

Iniţial, el a crezut că a răcit la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, la care a început să filmeze de ceva timp, alături de mai mulţi colegi de-ai săi. Ca urmare a rezultatului pozitiv urma să fie testată şi familia artistului, care, în acelaşi timp, se va izola pentru două săptămâni. Mai mult, întrucât artistul a filmat alături de alţi artişti, printre care Monica Anghel şi Romică Ţociu, va trebui ca şi aceştia să facă testul pentru coronavirus

. În plus, Marcel a fost în ultimele săptămâni la mai multe televiziuni, ca să-şi promoveze noua piesă şi videoclipul acesteia, pe care l-a filmat la mare, ”Zâna mea din poveşti” sub regia lui Petre Năstase. A apărut alături de familia sa în emisiunea ”Vorbeşte lumea” de la Pro TV, toţi aceştia fiind în pericol la rândul lor. Săptămâna trecută, Marcel şi familia sau au fost în platoul emisiunii de seară de la Antena Stars, la invitaţia Majdei şi a lui Andrei Ştefănescu, tot pentru a-şi face cunoscută ultima sa melodie. Acum, specialiştii au demarat o anchetă epidemiologică, pentru a vedea cu ce persoane a mai intrat în contact Marcel Pavel, pentru a fi testate de urgenţă.

Duminică, 14 iunie, artistul şi-a sărbătorit soţia, care a împlinit 49 de ani. ”Bună dimineaţa, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soţie Violeta Pavel îşi sărbătoreşte ziua de naştere! Să-i urăm împreună «La mulţi ani»! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria artistul pe pagina personală de facebook duminică dimineaţă. Peste 500 de fani s-au grăbit să le transmită urările lor.

Pe 1 iunie a fost la filmări  la ”Te cunosc de undeva”,  cu Monica Anghel
Pe 1 iunie a fost la filmări la ”Te cunosc de undeva”, cu Monica Anghel

Marcel are trei copii

Și-a sărbătorit soția duminică, pe 14 iunie
Și-a sărbătorit soția duminică, pe 14 iunie

Marcel Pavel este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină a Teatrului Balşoi din Moscova, Violeta. Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) şi Iuvenalia Ioana (7 ani). Toţi copiii au moştenit talentul artistic de la părinţii lor. Băieţii au urmat liceul de muzică, iar fetiţa ia lecţii de balet şi de pian. Micuţa Iuvenalia Ioana va intra la toamnă în clasa 1, Richard studiază la master, după ce a terminat Conservatorul, iar Sasha este student la ASE, iar în paralel şi-a deschis o linie vestimentară, pe care o comercializează pe internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net