Marcel Toader, despre Maria Constantin şi impresar: «Aveam bănuieli despre ei doi»

Ultima actualizare:

    Marcel Toader și Maria Constantin divorțează după doi ani de căsniciefoto: arhiva Click!
Marcel Toader și Maria Constantin divorțează după doi ani de căsniciefoto: arhiva Click!

În urmă cu o săptămână, Click! vă prezenta imagini care dovedeau că solista Maria Constantin şi impresarul ei, Cosmin Man, au o relaţie mai mult decât specială. La câteva zile de la acele dezvăluiri, Marcel Toader, bărbatul cu care Maria se află în divorţ, rupe tăcerea şi vine cu completări.

Au fost împreună patru ani, dintre care doi ani căsătoriţi, iar acum au decis să dea uitării toate momentele frumoase şi să divorţeze! În aşteptarea termenului de divorţ, fixat pe 21 noiembrie, Maria Constantin (31 de ani) şi Marcel Toader (54 de ani) jonglează cu tot felul de informaţii picante din viaţa lor intimă, care fac deliciul emisiunilor de cancan. Recent, Maria a fost în centrul atenţiei, dar nu singură, ci alături de impresarul ei, Cosmin Man, bărbat însurat şi tatăl unei fetiţe în vârstă de 9 ani. Gurile rele susţin că cei doi ar fi mai mult decât colaboratori şi, deşi ei au negat mereu că ar avea o relaţie amoroasă, iată că au apărut primele dovezi care trezesc suspiciuni. Luni, 6 noiembrie, fotoreporterii Click! i-au surprins plecând împreună, cu maşina bărbatului, de la un eveniment monden.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

După mai multe ture prin oraş, Maria se urcă în propria maşină şi se îndreaptă spre complexul rezidenţial în care locuieşte, situat lângă Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Părea că şi-a luat la revedere de la Cosmin, însă lucrurile nu au stat deloc aşa. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe bărbat, în jurul orei 23.00, intrând în scara aceluiaşi bloc în care Maria şi-a închiriat o garsonieră. N-a venit cu mâna goală, ci cu o pungă plină ochi cu mâncare, luată de la un supermarket. Până la ora 1 dimineaţa, impresarul nu părăsise incinta, semn că n-a fost deloc o vizită-fulger.

simeon stalpnicul png

Contactat de Click!, Marcel Toader nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. “Ce aş putea să spun despre asta? Eu aveam bănuieli despre ei doi de când eram împreună cu Maria, pentru că între dânşii era o relaţie mult prea apropiată profesional. Eu ştiu că arta se face în studio, nu acasă la artistă, la miezul nopţii. Probabil acum căsătoria lui Cosmin nu este într-un moment roz. Îl cunosc şi pe el, şi pe soţia lui, care lucrează la Etno, dar nu am mai fost în ultima perioadă pe acolo, de când nu mai sunt cu Maria. Mă gândesc ce explicaţii o fi dat el acasă după ce au apărut imaginile alea”, ne-a spus Marcel Toader, care acum este preocupat mai mult de mama lui decât de Maria.

“Mama suferă alături de mine, pentru ea este ucigător tot ce se întâmplă! Eu sunt acum într-o situaţie dificilă, mai ales că am trecut prin multe căsnicii care nu au avut finalul dorit de mine. Sunt nopţi când mă duc la ea, la Constanţa, o vizitez, stau câte două-trei ore şi după mă întorc la Bucureşti. Încerc să recuperez timpul pe care trebuia să îl petrec alături de ea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net