Marcel Toader ├«╚Öi rememoreaz─â divor╚Ťurile: ÔÇ×Gabrielei Cristea i-am aruncat haineleÔÇŁ

simeon stalpnicul png
Marcel Toader a m─ârturisit c─â dup─â divor╚Ťul de Gabi Cristea, i-a aruncat toate hainele r─âmase la elFoto: Facebook

V─âz├óndu-se din nou singur, Marcel Toader a ├«nceput s─â rememoreze toate amintirile ur├óte pe care le-a avut ├«n toate cele ╚Öase c─âsnicii ratate. ╚śi-a amintit chiar ╚Öi de rela╚Ťia cu Gabriela Cristea, despre care spunea c─â totul a fost dat─â uit─ârii. A dezv─âluit ce a f─âcut cu toate lucrurile ei r─âmase la el dup─â divor╚Ť.

Marcel Toader s-a dest─âinuit din nou ├«n emisiunea lui Dan Capatos, ÔÇ×Xtra Night ShowÔÇŁ, ╚Öi a m─ârturisit c─â a aruncat direct la co╚Öul de gunoi toate rochiile de m─âtase ├«n care investise o avere Gabriela Cristea:

ÔÇ×Am r─âmas cu 40 de rochii de m─âtase. Am umplut un container cu rochii de m─âtase. Am avut hainele ╚Öi le-am aruncat. Erau bani investi╚Ťi acolo, nu le-a mai purtat niciodat─â. De ce nu le-a luat dac─â aveau o amintire fantastic─â pentru ea?ÔÇŁ, s-a revoltat Marcel Toader ├«n cadrul emisiunii.

Afaceristul se afl─â ├«n continuare ├«n proces de divor╚Ť cu Maria Constantin, despre care a f─âcut o mul╚Ťime de afirma╚Ťii ce i-au zguduit serios imaginea public─â. Dup─â ce a decis ├«ns─â, s─â-╚Öi retrag─â acuza╚Ťiile de adulter ╚Öi s─â accepte c─â a fost o vin─â bilaterla─â ├«n cadrul divor╚Ťului, Marcel Toader a mai hot─âr├ót s─â v├ónd─â ╚Öi apartamentul ├«n care a locuit cu patru dintre fostele sale neveste.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg