Marcel Toader își rememorează divorțurile: „Gabrielei Cristea i-am aruncat hainele”

simeon stalpnicul png
Marcel Toader a mărturisit că după divorțul de Gabi Cristea, i-a aruncat toate hainele rămase la elFoto: Facebook

Văzându-se din nou singur, Marcel Toader a început să rememoreze toate amintirile urâte pe care le-a avut în toate cele șase căsnicii ratate. Și-a amintit chiar și de relația cu Gabriela Cristea, despre care spunea că totul a fost dată uitării. A dezvăluit ce a făcut cu toate lucrurile ei rămase la el după divorț.

Marcel Toader s-a destăinuit din nou în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, și a mărturisit că a aruncat direct la coșul de gunoi toate rochiile de mătase în care investise o avere Gabriela Cristea:

„Am rămas cu 40 de rochii de mătase. Am umplut un container cu rochii de mătase. Am avut hainele și le-am aruncat. Erau bani investiți acolo, nu le-a mai purtat niciodată. De ce nu le-a luat dacă aveau o amintire fantastică pentru ea?”, s-a revoltat Marcel Toader în cadrul emisiunii.

Afaceristul se află în continuare în proces de divorț cu Maria Constantin, despre care a făcut o mulțime de afirmații ce i-au zguduit serios imaginea publică. După ce a decis însă, să-și retragă acuzațiile de adulter și să accepte că a fost o vină bilaterlaă în cadrul divorțului, Marcel Toader a mai hotărât să vândă și apartamentul în care a locuit cu patru dintre fostele sale neveste.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
Dorian Popa
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg